Tavsiye #2

Daha önceden başlattığım yazı dizisinin 2. yazısı ile bu sefer sizleri yine gerilere götürecek bir tavsiyede bulunmak istiyorum... Bu sefer tavsiyem sadece futbolseverleri ilgilendiriyor. Onu da belirtelim hemen ve yazımıza başlayalım...

Şuralar iyice merak saldığım uğraşlarımdan birisi eski futbol müsabakalarını izlemek. (Bknz: konuşmalarımda kullandığım kelimeler bile değişti) Beşiktaş'lı olduğum için öncelikli tercihim BJK TV olsa da Supersport da gece 12'ye kadar nostalji futbol maçları veriyor ve oraya da zaman zaman takılıyorum. (Supersport gece 12'den sonra 18+ yayına geçiyor, onu da belirtmek lazım)

90'lı yılların maçlarını izlerken Amokachi'den Ohen'e, Khlestov'dan Rahim'e, Şifo Mehmet'ten Münch'e, Fevzi'den Shorunmu'ya, Kaptan Recep'ten Oktay'a, Alpay'dan Ahmet Dursun'a ve nice onlarcasına tekrar tanık oluyorum.

İnsan on küsür yıl öncenin maçlarını izlerken yine zamanın ne çabuk geçip gittiğini hatırlıyor ve tabi bana göre şimdi eskisi kadar tadı olmayan derbileri izlerken geçmişine dönüyor bir yandan. Kısacası tavsiyem şudur ki bir futbolseverseniz eski maçları da arada bir ın izleyin... Unuttuğunuz nice yetenekleri, geçmişinizle beraber tekrar hatırlayın...

Arşiv:
Tavsiye #1

3 yorum:

lancashire dedi ki...

bencede önemli bir tavsiye olmuş. okacha, amokachi, hagi, prekazi açın izleyin be kardeşim. çok güzel yazı olmuş eline sağlık biladerim.

Adsız dedi ki...

eski maçları izlemek gibisimi var ya.

Adsız dedi ki...

nostalji futbolu izlemenin zevki bir başka. post için teşekkürler.