Rolando Bianchi Torino’da


Torino’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Rolando Bianchi, beş yıllık kontrata imzayı atarak Serie A’ya geri döndü. İtalyan basınına göre transfer 5 milyon euro'ya bitmiş.


City adına sekiz gol atan Bianchi, İngiltere’deki hayat tarzına alışamadığı için Lazio’ya kiralanmıştı. Bianchi bu transferi ile eski takımı Reggina’dan takım arkadaşı olan ve Torino’ya yazın gelen Nicola Amoruso ile yan yana oynama şansınada erişmiş olacak.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

aslında fena topçu değildir ama kendini bir türlü gösteremiyor.

Sheed dedi ki...

vassell-bojinov sakatken, jo olimpiyatlar'dayken forma vermesini beklerdim hughes'un.. ama o kadar kötü göründü ki demek, sturridge ve evans gibi yeniyetmeleri oynatmayı tercih etti hughes.. yolu açık olsun, golü koklayan adamlardan aslında, torino'da da iş yapar..

Mustafa dedi ki...

cem bence city forvet için kontenjan açıyor :) her an bir patlama, transfer haberi bekliyorum.

Sheed dedi ki...

ben de aylardır bekliyorum da zaman daralıyor.. bi de başkan tahsin'in sıkıntılı bi durumu var ya, o sorun teşkil ediyor olabilir.. aman banane ya zaten almasınlar kimseyi de bu sene yenebilelim.. geçen sene ilk maça eksik kadroyla, ikinci maça da duygusal kadroyla çıkmıştık hatırlarsan.. bu sene çok ümitli değilim şampiyonluktan, bari city'yi içerde dışarda yenelim..

Mustafa dedi ki...

bu sefer benjani'de yok :)