Maç Öncesi: Türk Takımları


Bugün iki tane bir birinden zor Devler Ligi'ne kalma mücadelesi verecek takımlarımız. Temennimiz ikisininde turu geçip gruplara kalması. Ülke puanı için tur ya da turları geçmek çok önemli.

Maç öncesi Fenerbahçe'de eksik futbolcular can sıkıyor. Partizan maçı öncesi Selçuk, Edu ve Emre oynayamayacaklar. Edu 3 hafta daha oynayamayacakmış zaten. Ayrıca MTK ve Partizan maçlarında sarı kart gören Burak'da cezalı duruma düşmüş. Eksikler Fener'in işini zorlaştıracaktır. Hele ki Partizan'ın önceki maçta oynamayan oyuncuları da Oliöpiyatlardan geldiler. Edu yokken Yasin tam bir kapalı kutu. Allah yardımcısı olsun Volkan'ın. Semih'in son durumu oynar şeklindeymiş. Hatta ismi ilk onbirde de gösteriliyor. Fenerbahçe yine bu maçta Selçuk'u arayacak mı göreceğiz. Fenerbahçe'nin Selçuk'a kalmasına üzülüyorum. Selçuk gibi bir futbolcu mumla aranıyor. Ölsemde gam yemem yani. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Manuel Mejuto Gonzalez yönetecek. RTS SAT kanalı yine verecek diye söylüyorlar. Maç saatinde bakacağız..

Muhtemel onbirler;

Fenerbahçe:
Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Maldonado, Kazım, Uğur, Alex, Semih, Guiza

Partizan
:
Mladen Bozovic, Stevanovic, Djordjevic, Sikimic, Obradovic, Juca, Fejsa, Moreira, Tosic, Paunovic, Diarra


Galatasaray, Romanya deplasmanına tur için gitti. Allahın izniyle alnımızın akıyla turu geçeceğiz. Denizlispor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Sabri bu maçın kadrosuna alınmadı. Uzun süredir sakat olan Ümit Karan ise kafiliye alındı. Yine Denizlispor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Hasan Şaş'ın durumunun iyi olduğu söyleniyor ve 18 kişilik kadroya alınmış.
Steaua Bükreş'in Ghencea Stadı'nda saat 20:45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Matteo Simone Trefoloni yönetecek. Karşılaşma D Smart 41. Kanal'dan canlı yayınlanacak. Uydudan Romen kanalının birinde kesin maçı verirler.

Galatasaray: Aykut, Linderoth (Barış), Meira, Servet, Hakan, Arda, Ayhan, Mehmet Topal, Kewell, Lincoln, Nonda

Steau Bükreş
: Zapata, Marin, Radoi, Goian, Neşu, Petre, Nicolita, Stancu, Toja, Moreno, Arthuro

4 yorum:

Adsız dedi ki...

etiket manyak. hayat memat meselesi anlamında herhalde :)

Mustafa dedi ki...

galatsaray'ın onbiri belli oldu.

Steaua Bükreş: Zapata, Goian, Radoi, Petre, Dayro Moreno, Bernhardt, Toja, Nesu, Nicolita, Marin, Lovin

Galatasaray: Aykut, Linderoth, Servet, Meira, Hakan, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Lincoln, Kewell, Nonda

Adsız dedi ki...

hocam fener'in onbirini yazmamışsın.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Semih, Uğur, Alex, Guiza

PARTİZAN BELGRAD: Mladen Bozovic, Stevanovic, Djordjevic, Sikimic, Obradovic, Juca, Fejsa, Moreira, Tosic, Paunovic, Diarra

Adsız dedi ki...

iki takımımızada başarılar diliyorum. inşallah tur atlar ve ülke puanına katkıda bulunurlar.