Ricardo Quaresma #2


Corriere dello Sport, Queresma'nın İnter'e yakın olduğunu söylüyor. Bütün yaz İnter peşinden koştu durdu ve en sonunda mutlu sona ulaşmak üzere. Transfer sezonunun bitimine 1 hafta kala Quaresma işi tatlıya bağlanmış. Quaresma, Porto'dan ayrılmaya kararlı. Bu da takımda huzursuzluklara yol açıyormuş. Sakat olmadığı halde Lizbon maçında oynamadığını ve genelde oyuncular takımdan ayrılmak üzereyken kadroya alınmazlar diye yazmıştım.

Porto'da artık yıldız futbolcusunu satmaya kararlıymış. Bir iki saate kadar Quaresma'nın İnter'de olduğu haberlerini ilk önce yabancı basından daha sonrada bizim medyadan duyarız. Ancak İnter başkanı Massimo Moratti "Quaresma'yı almak istiyoruz ama öncesinde bir oyuncu satmamız gerek" diye bir demeçte bulunmuş.

Mourinho, Portekizlinin gelişi ile kadro derinliğinin çok iyi olacağını düşünüyor. Tabi İnter'in de Liverpool ve Real Madrid gibi iki dev rakibi var. Quaresma İspanya'da oynamak istemediği için Real'i direk siliyoruz ve bir tek geriye Liverpool kalıyor. Bakalım bu transfer gerçekleşecek mi?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

inter roma maçında oyunu kurma konusunda eksikti. sağ kanada ilaç olur. figo zaten allaha kalmış.