Necati Ateş Real Sociedad’ta


Geçen sezonun ilk yarısında Ankaraspor’da, ikinci devrede İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘da forma giydi. Galatasaray, Real Sociedad'a bir yıllığına kiralık olarak verdi. Real Sociedad’ın memnun kalması halinde sezon sonunda Necati’nin bonservisini alacağıda söyleniyor. İspanya’ya bugün gidecek olan Necati’nin yarın medya önünde resmi sözleşme imzalayacağı gelen haberler arasında.

Gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı Necati Ateş transferiyle çözmek isteyen Real Sociedad’ın güçlü bir kadro oluşturduğu ve sezon sonunda La Liga’ya dönmek için iddialı olduğu kaydedildi. Necati, Real Sociedad’ın 4. Türk oyuncusu olacak. İspanyol ekibinde önceki yıllarda Nihat Kahveci, Arif Erdem ve Tayfun Korkut da top koşturmuştu.

Bari şurada kendini göstersede eskiden olduğu gibi Milli Takıma kadar yükselse. Şu anki Galatasaray kadrosunda çok rahat yer bulurdu. Beğendiğim bir golcü. Türk statüsünde ayrıca. Sakatlıklardan çok çeken Galatasaray'ın kadro derinliği açısından iyi giderdi. Neyse Liverpool-Aston Villa maçının ikinci devresini izlemeye gidiyim..

0 yorum: