Avrupa Yakası


Hümeyra ile Vural Çelik dizinden ayrıldı haberlerini alınca yine gidip-gelenin çok olacağı belliydi. Hümeyra'nın gidişi ile Ata Demirer'in döneceğini düşünüyordum ve diziye dönüşü açıklandı. Burhan-Ata kavgaları tadından yenmeyecektir. Bayadır Avrupa Yakası hakkında haber gelmiyor derken Milleyet'in sitesini gezerken Ali Eyüboğlu'nun bir yazısı gözüme çarptı. Gürse Birsel'in konu hakkındaki açıklamalarını yazalım. Herşeyi belirtiyor;

Gülse Birsel: "Tolga, yeni dönemde Komedi Dükkanı’na ağırlık vermek istediğini ve ailesine biraz vakit ayırmak istediğini söyledi. Komedi Dükkanı’nın ayrıca turnesi de olacakmış. Bu yoğun trafiğin üstüne bir de Avrupa Yakası zor geleceği için izin istedi. El sıkışarak ayrıldık” dedi. Ayrıca Gürse Birsel, "Çekimleri 12 Eylül’de başlayacak Avrupa Yakası”nın 24 Eylül’den itibaren ekranda olacağını, sezon başında gidenlerin yerine Ata Demirer’den başka transfer yapmayacaklarını ama ileride diziye sokacağı tek bölümlük karakterlerden tutanları kadrolarına katacaklarını" da söyledi.

Sacit rolü ona cuk diye oturmuştu. Kendisini severek izliyorduk ama gidişi çok kan kaybettirmeyecektir. Zamanında Ata gidince bu dizi biter demişlerdi ama Gaffur, Burhan, Şahika transferleri ile tekrar ayakta kalmayı başardı bu dizi. Yeni sezonda yine takipçisiyiz efendim..

0 yorum: