Nery Castillo Nereye Gidecek?


Roma hafta sonuna kadar Castillo transferini bitirmek istiyor. Mancini'yi İnter'e satan Roma, bu boşluğu Nery Castillo, Jeremy Menez ve Florent Malouda üçlüsünden biri ile doldurmayı düşünüyor. Bu üç isimden Roma'ya en yakın olan Menez olarak gösteriliyordu ama Castillo'nun menajeri Gianluca Marino çıkıp;

"Bu hafta içerisinde Roma yönetimi ile görüşeceğiz. Oyuncu hakkında Daniel Parade'nin Spalletti ile konuştuğunu biliyorum. Biz işin finansal yönünü konuşacağız. Castillo için Betis'de devrede ama oyuncu İtalya'da oynamak istediğinden dolayı tekliflerini reddettik. Castillo'nun Roma'ya transfer olmak istemesinin en büyük nedeni Spalletti gibi bir hoca ile çalışmak istemesidir. Bir-iki güne bu transfer sonlanacaktır" diye konuştu.

Geçtiğimiz sene Amerika Kupası’ndaki etkili oyunu ile kendinden söz ettirmişti ve Shaktar Donetsk’e transfer olmuştu. Burada aradığını bulamayan oyuncu Aralık ayında Manchester City’e kiralık olarak gitmişti ancak burada da sadece yedi maçta forma giyebilmişti.

Her ne kadar Castillo’nun menajeri, oyuncunun Real Betis’e gitmek istemediğini belirtsede, MedioTiempo.com’da yer alan habere göre Shakhtar Donetsk’in Castillo’yu İspanyol takımına kiraladığı söyleniyor.

Yeni gördüm aynı sitede Sevilla'nın da devrede olduğu söyleniyor. Bu transfer yılan hikayesine döndü.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

benim beğendiğim bir topçu. m.city de pek ortlarda yoktu ama shaktar'a transfer olduğu senenin yazında amerika kupasında enfes oynamıştı.