Sıkıldım Bu Mevzudan

Lugano benim şu takım içerisinde ki geçen sezon en sevdiğim iki, üç oyuncudan biriydi. Ama şu yaz döneminde yaptıklarıyla kendisinden soğuttu. Menajeri zaten delirtmiş durumda beni tam bir çakal Juan Figer. 8 Milyon EURO nakit verip sonra epey tuzlu bir yıllık ödeyecekmişiz. Artık sıkıldım bu mevzudan. Lugano adam akıllı gitseydi bu kadar düşmezdi gözümden. Ama şu olanlardan sonra gözümde değeri epey düştü.

Ayrıca lig başlıyor,şu defans mevzusu hala çözülebilmiş değil. Lugano olmayacaksa olmayacak uzatmanın manası yok. Gündemde Marcelo Bordon ve Martin Demichelis var. Demichelis benim daha çok beğendiğim ve yaşı itibariylede Bordon'a göre daha uygun olsada fiyatının epey yüksek olacağını tahmin ediyorum.Bordon ise ucuz maliyeti sebebiyle şu an daha bir yakın gibi Fenerbahçe'ye. Bu hafta içinde transferin bitmesini bekliyorum. Ama şu kesin ki yine geç kalındı.

6 yorum:

Emre dedi ki...

Demichelis adlı kasabın Fenerbahçe'de işi olmamalı. Lugano'dan kurtulmuşken onun bir üst versiyonu gelmesin; 5 maç oynamaz kafadan. Bordon iyi bir tercih olabilir. Ya da bir başka 04'lü Höwedes..

Burak Eren dedi ki...

Lugano kendine de yazık ediyor. Yüksek egoları yüzünden (para mevzusu) hiçbir takımın hazırlık kampına katılamadı ve futbol sezonları birer birer başlıyor. Günler geçtikçe piyasası da düşüyor ve alacağı para azalacak. Üzülürüm kimseyi bulamayıpta sonra yüzsüz gibi gelip Fenerbahçe ile çok büyük paralara anlaşırsa. Aynı bizim Hasan Şaş olayı gibi. Avrupa'da bütün kulüpleri gezmişti kimseyle anlaşamayınca getirin boş sözleşmesi imzalayayım demişti. Çocuk kafası sevindik Hasan Şaş geri döndü diye ama Şaş eskisi gibi olamadığı gibi bugünlerde anlıyoruz ne kadar büyük yüzsüzlük olduğunu. Sonra işte Galatasaray'ın adı vefasız.

Süha dedi ki...

Emre Bordon'unda yaşı olmuş 33. artık şu yaşlı oyuncu transferini bırakmamız lazım.

Emre dedi ki...

Bordon'un yaşı hakkında pek bir fikrim yoktu Süha. 33 se sen haklı durumdasın. Ama yine de Demichelis olmasın. Owen'a yaptığı müdahale ortada. Benedikt Höwedes gibi gençlere yönelmeliyiz. Ya da Arsenal'de gözden düşen, oyun tarzı Servet'i andıran, hamle çabukluğu olan Senderos'a yönelmeliyiz.

Süha dedi ki...

Anladık Demichelis'i sevmeme nedenini. Owen'den dolayı değil mi :D

Emre dedi ki...

Eheh, biraz da öyle aslında. :D :D Ama görmedin mi Audi Cup'ta mı ne bildiğin daldı adamın ayağına. Başlamadan bitiyordu ManU kariyeri adamın.