Kızıl Durdu Durdu Vurdu: Vaz Te Gaziantepspor'da Mı ?

İbrahim Kızıl, daha önce, ''Sakat olduğu için almaktan vazgeçtik.'' dediği forveti Antep'e getirdi. Bu forvet ise Bolton'un forvetlerinde Ricardo Vaz Te. Hani menajerler mi önerdi, yoksa böyle bir oyuncuyu izleyerek mi aldılar bilmiyorum ama eğer haber doğruysa çok iyi bir transfer olacaktır. Hücuma dönük orta saha Tabata'nın yaşadığı formsuzluk, Beto'nun yine idare edişi derken, Portekiz'in genç takımlarında oynamış, dinamik bir oyuncuyu kadrosuna katıyor Gaziantepspor. Bu sezon bir isteksizlik vardı sanki; Vaz Te transferi şehre yeni bir hava getirir..

3 yorum:

calciosoccerfootball dedi ki...

ricardo vaz te iyibir tarnsfer olur tabiki şehire adapte olabilirse bouazza olayı gibi olmasında. sayın kızıl şehri iyice bi tanıtsın istenmeyen bir durum yaşanmasın...

Emre dedi ki...

Ben tanıtırım :) Yalnız Hamer Bouazza'nın durumu oldukça ilginç. Vaz Te transferi çok şık olur gerçekten. Gaziantep insanı sıcaktır ama Vaz Te, U21 takımında oynayan bir oyuncu. Buraya saptırmayı başarırsa İbrahim Kızıl, iyi bir iş yapar.

calciosoccerfootball dedi ki...

tam performansla bir sene oynasa 3 büyüklerde güzel bir kontrat sahibi olacagınıda birisi anlatsa.ozaman belki daha yararlı olur.