Huntelaar Milan'da/Aquilani Liverpool'da

Milan en sonunda transfer yapabilme onuruna erişti. Kırmızı Siyahlılar Real Madrid'in Hollandalı golcüsü Klaas Jan Huntelaar ile anlaştı. Transferin detayları henüz açıklanmadı ama; 20 milyon euro civarı bir paradır bence. Böylelikle Pato'nun yanına iyi bir forvet oyuncusu eklemiş oldular. Zaten Real Madrid'in mevcut forvet hattında forma şansı bulması imkansız gibi bir şeydi Huntelaar'ın. İkisi adına da doğru transfer.

Xabi'yi satan Liverpool, onu çabuk unuttu gibi. De Rossi'yi çok isterdim ama ondan çok da kötü olmayan bir oyuncu, Alberto Aquilani sağlık kontrollerinden sonra Liverpool'a imzayı atacak. Geçen sezon inanılmaz bir form tutan Xabi Alonso'nun yerini tutabilecek mi acaba Aquilani? Aynen Xabi gibi uzaklardan sürpriz vuruşlar çıkarabilen bir oyuncu. 21 milyon euro deniyor basında. Yakında kokusu çıkar.

2 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Milan'ı değil Huntelaar şu haline Messi gelse nafile.

draffut dedi ki...

Alonso'nun yerini tutması mümkün değil.. 20 küsur yıl sonra tam da 'bu sefer olacak galiba' demeye başladığımız bi dönemde ne yazık ki Xabi Alonso'yu satarak vites küçülttü Liverpool.

Tabi şu da var; Iniesta veya Xavi'yi alamayacaklarına göre olabilecek en iyi transfer buydu belki de. Yine de Alonso'nun bıraktığı boşluk dolmayacak gibi geliyor bana.