Merhabalar

Herkese merhabalar. Böyle "hoşgeldin, merhaba" tarzı yazılarda becereksizimdir ama yapacağız üstünkörü bir şeyler artık... Bundan önce Ağustos ayında açtığım, kendime ait bir blogum vardı. Aslında ona da devam ediyordum, lakin Mustafa'nın kadroyu yeniliyoruz, gelir misin demesi üzerine artık buradayım. Eski blogda da buraya taşındığımızı yazdım. Orada takip edenler, artık yazılarımızı buradan takip edebilirler. Eski yazılarıma göz atmak için de şuraya tıklayınız.


Genellikle futbol üzerine yazarım. Türkiye'de Galatasaray, Avrupa'da Liverpool'u desteklerim. Basketbolu -özellikle TBL, NBA ve TBBL- takip ederim. NBA'de Celtics sempatizanıyım. Hatta fanatiğiyim desem, sanırım daha doğru olur. :) Futbol ve basketbol dışında tenis izlemeyi severim. Tenis hakkında, futbol ve basketbol kadar birikimim yoktur, ancak izlemekten büyük haz duyarım. Nadal ve Ivanovic'in hastasıyım.

Dizi izlemeyi pek sevmem. 1-2 Türk dizisi, 1-2 Amerikan dizisi benim ihtiyacımı bu anlamda karşılar. Sinemaya çok sık gitmememe rağmen film izlemeyi severim. Fantastik filmlerden hiç hazzetmem, birkaç istisna dışında. Kaliteli komedi yapımlarını kaçırmamaya dikkat ederim.

Bu blog dışında, Galatasaray.To Online Dergisi'nde yardımcı editörlük yapmaktayım. Şu sıralar Futbol Extra Dergisi'nde yazmam söz konusu. Bunların dışında okula gitmekle yükümlüyüm...

Şimdilik bu kadar. Daha fazla şey aklıma gelmiyor an itibariyle. Başta da dediğim gibi pek beceremem böyle giriş yazılarını, zaten yazılar geldikçe benim hakkımda daha çok fikir sahibi olursunuz. Sevgi ve saygılar efendim...

2 yorum:

scapula dedi ki...

Hayırlı olsun Mesut.

Mesut Ulukök dedi ki...

Sağolasın Atahan hocam.. :)