Fenerbahçe-Arsenal #2


Uefa'ya gitmek için 1 puan avantajdır. Eğer gruptan çıkmak istiyorsa mutlak galip gelmesi gerek. Şimdi ilginç bir maç olacak. Banko Arsenal yener diyemiyorum. Güiza'nın gol atacağını düşünüyorum. Alex yok. Rakipte Adebayor, Walcott ve Gallas en önemli eksikler. Fenerbahçe 4-4-2 oynarsa bu maçı kazanma şansı gerçekten artar. Alex'in yokluğu en çok Semih!e yarayacak, çizgide oynamayacak. Kalede Volkan, Gökhan-Edu-Lugano-Carlos, sağda Deivid, solda Uğur, ortada Selçuk-Josico, ileride Güiza-Semih dizilişi çok güzel olur. Fenerbahçe nasıl bir oyun anlayışı güdmeli? Kimlerle sahaya çıkmalı? Yorum bölümü sizi bekler..

Dip Not: Arsenal ceza sahasına kullanılacak her uzun taç gol niteliği taşır. Bakınız Stoke City maçı. Delap 3 uzun taç attı 2 si golle sonuçlandı. Burda Gökhan'a büyük iş düşüyor..

1 yorum:

Sonay Metin dedi ki...

Eğer 1 puan amaçlanıyorsa ,orta sahada Selçuk ile Josico yetersiz kalır, onlara Maldonado'yu ilave edebilirim. Ayrıca Deivid, Alex'in yokluğunda sağda değil ortada oyunkurucu olarak görev yapar. İleri ikiliden de Semih'i takımda tutar, Güiza'yı kulübeye çekerim.
Naçizane fikrim..