Rabbime Sordum Memphis Dedi



Bobcats'e gidecek diye düşünmüştüm. Larry Brown ile tekrar buluşması ilginç olabilirdi. Fakat zaten ellerinde Felton var Augustin var Bell var.. Almak istemediler; alırsak 6. Adam olursun dediler. ''Ben tarihin görüp geçirdiği en skorer ilk 5 adamın içindeyim.'' dedi; benchten gelmeyi egolarına yediremedi. Oysa ki kabul etse 30 takımın 30'u da isterdi Iverson'u.

Kadrosuna Zach'i katan Memphis ve dangalak Wallace, Iverson'u aldı. Artık Memphis takımına oynamaları için 3 ayrı top vereceğiz. Bir top Mayo'ya, bir top Randolph'a, bir top da Iverson. Garibim Rudy'e yazık oluyor burada. Anlaşma sonrası muhakkak ilk beş başlayacaktır Iverson. Bu arada şablona geçmeden 1 yıl $3.5M alacak Allen Iverson Memphis'ten.

İlk beş garantisi almıştır bence. Thabeet-Gasol'un uzun rotasyonundan form durumuna göre iyi olan 5 numarayı kapar ki; Thabeet'in daha NBA için hazır olmadığını söyleyebiliriz. İnanılmaz blok yapan bir oyuncu fakat Marc Gasol geçen sezon kendini gösterdi. 4 numara Zekeriya formayı alır, 3 numarada Rudy Gay kalacaktır. Asıl sorun burada başlıyor. Takımın Front-Court'u belli zaten. Genç oyuncular Conley ve Mayo dan biri yedek kalacak. Bu isim Mayo olabilir fakat Mayo da Iverson da combo guardlar. Yani ve 1-2 numara oynayabiliyorlar fakat asıl yerleri 2 numara. Tercih bana kalırsa Iverson-Mayo-Gay-Randolph-Gasol 5'inden yana kullanılacak. Play-Off için işleri oldukça zor..

0 yorum: