Ali Tandoğan ve Bursa Taraftarı



Dünkü maç çok önemli bir maçtı, çoğunuz biliyorsunuz. Daha önce taraftar olarak çok beğendiğim, Beşiktaş maçları dışında çoğu maç uslu duran Bursaspor taraftarı yavaş yavaş eski Bursaspor'a dönüyor; hani küme düştü ortalığı birbirine katan taraftara.. Maç sonrası Fenerbahçe otobüsünü taşladılar, tek suçumuz sanırım Bursaspor'u yenmiş olmak. Daum, oyuncularını sakin olmaya davet ediyor, çok doğru iş yapıyor çünkü bundan böyle her deplasmanda bunlar olacak. Diyarbakır 1, Bursa 2..

Ve Ali Tandoğan.. Dün, top 1 metre çizgiyi geçmişken yapılan ortada oyuncu bile dönüp gidiyorken korner veren Deniz Çoban'a tepki göstermiş Fenerbahçeliler. Zaten 6 tane sarı kart çıkardı, maç yazısında da belirttik, Alex'in gördüğü kart evlere şenlikti. Maç içinde inanılmaz kararlar verdi Deniz Çoban. Ali Tandoğan, hakem abisine üzülmüş. Bir nevi taraftarı da tahrik ediyor, hakeme kendilerini koruduğu için teşekkür ediyor olsa gerek. Tabi ki burda Fenerbahçeli oyuncuların yaptıklarını tasvip etmiyorum fakat, Sercan'ın yerde yatarken attığı tekmelerden tutunda, en ufak olayına kadar çok gergin bir maçtı, aynı itirazı yapacak fırsat bulamadıki Bursasporlu oyuncular. Neredeyse her takdir hakkı kendilerinden yana kullanıldı.

Ve Deniz Çoban.. Kötü bir maç yönetti, otoritesi bir anda elden kaydı gitti. TFF'nin bu hakemin durumunu gözden geçirmesi gerekiyor. Gerekirse diğer hakemlere ibret açısından 3-4 hafta maç verilmemeli. Çünkü Fenerbahçelilerin -bence oyuncuların bunu yapmaktan başka çaresi yoktu artık- yoğun itirazlarına maruz kaldı. Bu itirazı doğuracak o kadar saçma kararlar verdi ki yardımcısıyla beraber; orada hangi takım oyuncusu olsa bunu yapardı. Neyse ki kazandı Fenerbahçe ve hakem hatalarının üstü az da olsa çizildi. Bundan sonra Allah yardımcısı olsun Deniz Çoban'ın..

5 yorum:

blogger dedi ki...

kardeşim senin gözünü fenerbahçelilik bürümüş gerçekleri göremiyorsun. fenerli futbolcuların hakemi bir tokatlamadığı kaldı. son zamanlarda okuduğum en yanlı yazıydı.

Adsız dedi ki...

Lugano ve rakip ortadaki topa aynı anda aynı şekilde ayaklarını uzatıyorlar. Luganoya sarı kart
2- Bilica Sercanla ikili mücadelede topa sert oynuyor. Rakibe kasti herhangi bir hareketi olmamasına rağmen Sercan tekmeler atıyor. Hakemin gözüne perde iniyor.
3- G.Gönül sağdan çizgiye iniyor‚arka direğe hareketlenen Guiza A.Tandoğan tarafından indiriliyor. Hakemin gözüne perde iniyor.
4-Alex rakibine hiçbir müdahale etmiyor. Hakemin gözü önünde hakem faul veriyor. Ardından gelen itirazlara 2 sarı kart.
5-Bursa´nın yakaladığı nadir pozisyonlardan birinde Rok mudur Rak mıdır direk pozisyonun içerisinde olmasına rağmen yan hakem bayrak kaldırmıyor. Oluşan karambolde Bursalı İvan´ın topu auta çıkıyor.
6-G.Gönül ve Bursalının mücadelesinde Gökhan yerde‚ hakem faulü vermiyor bu karar doğru. Devamında 1 metre auta çıkan bir topa korner veriyor.
7-Dos Santos yarım arkadan yaptığı ilk faulünde sarı kart görürken benzeri 4-5 pozisyonda Bursalı oyunculara kart yok.

asdasd dedi ki...

2. Yoruma %100 katılıyorum

@ATEŞ_60
Bence yazı yanlı değil ama senin yorumun biraz FB karşıtı ;) Hakemin yanlış kararları ortada...

blogger dedi ki...

hakemin kararları yanlış olabilir ama hakemi darmadağın eden de fenerli fubolcuların tavırları, hakemin eline vurmalar, konu mankenine çevirmeler felan. ben maçı izlerken sanki hakem fenerlilere küfür etmişte futbolcular hakeme saldırıyor zannettim.

asdasd dedi ki...

öyle sayılır... yanlış kararlar verilebilri ama kararlar bu derece yenlış olunca fenerliler kızmaya başladı haklı oldukları inkar edilemez, hakem ben 3 büyüklere torpil geçmem dicem diye iyice saçmaladı