Komedi Geri Döndü



Yılmaz Vural'ın kendisi komik. Asıl geri dönen komedide ise bize dikkatli olmak düşüyor. Malum 4. Hafta ve ikinci teknik direktör değişikliği de yaşandı. Artık Erhan Altın ve Besim Durmuş 1-2 haftaya başka bir takımın başına geçerler. Yerlerine gelen adamlar sanki bu takımı CL potasına sokacaklar, istikrar denen şeyden hiç nasibimizi almamışız. Rijkaard da bahsetti; ''Bu ülkede her şeyden var fakat hiçbir şey tam değil.'' diye. İstikrar da onlardan. Abdullah Avcı, Ertuğrul Sağlam (Kayserispor) ve Yılmaz Vural (10 yıl boyunca 11 farklı takım) örnekleri de var.

Transferin son günü 5 tane yeni oyuncu almışsın, Besim Durmuş'a 2 hafta daha sabretsen ne olurdu sorusu geldi aklıma şimdi. Sivasspor'un veteranı Murat Erdoğan, yolu büyük takımdan geçmiş Koray Avcı, Selim'in kardeşi Ergün Teber, büyüklerimizin CM Efsanesi, stoper-santrofor Azar Karadaş, Nourdin Boukhari vs. Kağıt üzerinde iyi kadrosu oldu Kasımpaşa'nın. Besim Durmuş'a 10-11. Haftada yol verseler anlayacağım. Transferleri son gün yapıyorsun, sonra da teknik direktöre yol veriyorsun. Rotasyon başladı yani anlayacağınız..

5 yorum:

ERKUT dedi ki...

Yılmaz Vural'ın fotodaki halini görnce gülmekten yarıldım resmen. O nasıl bir bakış kaleci Şenol zor zaptediyor. Mazlumu getirin bana Mazlumu ....

Facchetti dedi ki...

Seviyorum bu adamı ya,tipe bak :D

Facchetti dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Beercholic dedi ki...

bu adamın dünya üzerindeki yegane görevi; kümeye oynayan takımları kurtarmaya çalışmak..

Unknown dedi ki...

erdoğan arıca'ya tercih ederim kensini...