Günün Golü - Alex De Souza

2006 yılında Appiah-Aurelio ön liberosu, Tuncay'lı Ümit'li Serkan'lı Fenerbahçe, Samsunspor önünde beraberliği bu muhteşem rövaşata ile sağlıyor. Ercan Taner'e dikkat!

3 yorum:

gillerprensi dedi ki...

Kesinlikle yok böyle bir gol!!! Alex biraz daha fiziki kapasiteye sahip olsaydı muhtemelen Real'deydi.

armgn dedi ki...

bodrum'da bir tatil köyünde yemek yiyiyordum. açık büfeyi maçın ilk on dakikasına tercih ettim. sonra gol diye bir sesle inledi ortalık. sandalyeyi fırlattığım gibi koştum maçın büyük bir perdeye yansıtılarak verildiği alana. bir daha da dönmedim yemeğe.

Beercholic dedi ki...

biz de kahvede izliyorduk, yaz günüydü, bahçeye almışlardı tv yi.. tv değil gerçi yeni sezon için plazma almıştı bizim kahveci, gol oldu, biz şaşırdık, kavrayamadık bile golü lakin deliler gibi fırladık ayağa, önümdeki adam bardak suyunu içecekti, tam ağzına götürürken gol oldu, şişeyle beraber kalktı ayağa, su yeni alınan plazmaya fışkırdı, kahveci iki arada bir derede nasıl gördüyse koşa koşa geldi plazmasını kapadı ve silmeye başladı, golün tekrarını göremedik sıcağı sıcağına..

sonra evde bu enfes golü defalarca izledik, kahveci de yediği küfürlerle kaldı, al plazmanı başına çal! alex, yok böyle bir gol! :)