Notts County ve +35 Yıldızlar Karması



Resim Roberto Carlos'tan çünkü, Notts County, kancayı ona taktı. Fenerbahçe'den sonra Brezilya'ya gideceğini söylüyordu ısrarla. Fenerbahçe'ye teklif edilen iyi bir para -ki bunun olabilitesi yüksek- Fenerbahçe'yi Ocak'ta yeni sol bek ya da sol açık transferine yönlendirebilir. Hadi biraz fantezi yapalım sakatlığını tam olarak atlatırsa Çağlar Birinci.. Sol bek çok çok zor yetişiyor, Özgür Çek alternatifinin yollanışı gerçekten bir yönetim hatası. Aynı Santos gibi sol bek açık oyuncuydu; yazık oldu.

Notts County'ye gelelim. Campbell transferi sonrası biraz sükse yaptılar. Figo ve Nedved'i transfer etme girişimleri oldu. Amaçları Championships'e yükselene dek +35 oyuncularla idare etmek. Fantastik bir fikir gibi görünüyor. Ben de üşenmedim, 4-3-3 formasyonunda oynayan, futbolu bu yıl bırakmış ya da futbol oynayan oyunculardan bir kadro çıkardım. Yaşlarda ufak tefek oynama olabilir.

Toldo; R. Carlos, Maldini, Cannavaro, Neville; Giggs, Nedved, Figo; İnzaghi, Crespo, Rivaldo

Sizin kadronuz ?

1 yorum:

Unknown dedi ki...

ortasahaya alternatif Tugay ,kaleyede Rüstü olabilr birde oynamayı hala cok isteyen Hakan Şükür'le yerli alternatifler tamadır.