Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe || 7x3=21



Maçın zor olacağı belliydi. Sakin kalan, enerjisini yeterli kullanan, kondisyonu yüksek olan takımın alacağı bir maçtı; Semih yine 90'da ligdeki ikinci golünü attı. Getirdiği 6. puan bu ikinci kaptanımızın. Güiza yine saç baş yoldurdu, son pozisyonda kesin kaçıracak diyenlerin sayısı fazlaydı ama doğru olanı yapıp pas verdi ve lig tarihinin en iyi başlangıcını egale etme onurunu yaşattı bize.

Maçla ilgili yazacak çok şey yok; yalnızca Polat, Göteborg kalecisinin yaptığını mı yaptı diye düşünmedim değil. Tam 3 tane top direkten döndü, 7 maç oynayan takımlardan toplam 3 topu direkten dönen takım sayısı azdır; gerisini siz hesap edin. Fenerbahçe yine dominant, baskılı, üretken top oynamadı fakat bir kez daha eh meh oyunla 3 puanı götürdü. Sırada Gençlerbirliği var ardından buraya geliyorlar, Antep'e. Sonrası GS maçı.



Bilica Sivas'daki Bilica'ya döndüğü için Önder ve dolayısıyla Carlos kesiği yedi. Bilica'nın bugün bir de topu direkten döndü, Kazım ve Mehmet gibi. Lugano her zamanki Lugano'ydu, Volkan 90'da inanılmaz toplar çıkarıp golün hazırlayıcılarından oldu. Alex pek görünmedi, Cristian ve Mehmet üzerinde düşeni yaptı. Vederson işin hücum tarafında auta ortalar yaptı, Ümit Özat'ı selamladı.

Güiza yine iki tane net gol kaçırdı fakat bu adamı ben atması değil attırmasıyla seviyorum ki bunu çokça yapıyor. Çift forvete döndükten sonra son 10 dakika gelen baskı, golü de beraberinde getirdi. Santos'un ve Gökhan'ın da sakatlandığı konuşuluyor, bunlar o kadar doğal ki. Daha sırada Güiza, Alex, Baroni var. Aynı 11, aynı 11, aynı 11!



Antalya'nın forvet hattı güçlü. Necati, Veysel, Serge (cezalıydı), Zitouni, Balili gibi adamlara sahipler. Anadolu takımlarının üzerinde bir forvet rotasyonları var. Kaleci Polat ta Ömer'in veliahtı olduğunu gösterdi, iyi kurtarışlara imzasını attı. Fenerbahçe sonuç olarak önemli bir 3 puan daha aldı fakat şöyle, ''oh be!'' dedirtip bizi koltuklara bıraktırmadı daha. Fakat çekirge 7. sıçramayı da yaptı. Yok şöyle ballı, yok böyle ballı diyenlere duyurulur..!

1 yorum:

f ı R a t dedi ki...

Alex pek görünmedi mi:(
Belki koşmadı ama nefis arapasları attı. Bence takımın en iyisiydi.
Ayrıca kanımca takım gitgide daha yardımlaşmalı oynamaya başladı. Takım olma yolunda ilerliyoruz bana göre.