Yoann Gourcuff-Eren Derdiyok-Hernan Crespo


Yoann Gourcuff Milan'dan Bordeaux'ya transfer oldu. Fransız ekibiyle 4 yıllığına anlaştı. Gourcuff Bordeaux'ya kiralık olarak gelirken hazırlanan sözleşmede, sezon sonunda Fransız kulübünün bu futbolcuyu, arzu ederse 15 milyon euroya bonservisiyle birlikte transfer etmesine izin veren bir madde bulunuyordu. Bordeaux'nun Gourcuff için 1,4 milyon euro kira bedeli ödediği düşünüldüğünde, bu futbolcunun bonservisinin Milan'dan Bordeaux'ya geçmesi için Fransız kulübünün 13,6 milyon euro daha ödeme yapmış olması gerektiği ifade ediliyor. Gourcuff'un ise ayda 400 bin euro maaş alacağı öğrenildi. Bu maaş, Fransa'da bugün bir futbolcunun alacağı en büyük aylık olacak.

İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen Eren Derdiyok, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'e transfer oldu. Gelişimini sürdürmek için iyi bir yer olabilir.

2006-2008 yılları arasında Chelsea'den kiralık gelerek İnter'de forma giyen Crespo, bu sezon başında İtalya şampiyonuna bonservisiyle birlikte transfer olmuştu. Dünyaca ünlü golcü daha önce Milan, Lazio, Parma ve River Plate takımlarında da forma giymişti. İnter'de bu sezon 13 maçta forma giyme şansı bulan Crespo, bu karşılaşmalarda yalnızca 2 gole imza atabilmişti. Crespo'nun Genoa ile iki yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

0 yorum: