Schuster'in Takımı


Evet düşüm gerçekleşiyor galiba, takımın başında görmek istediğim kişi demiştim Schuster için halende bu fikrim devam etmekte. Şimdi ona verebileceğimiz kadroyu şöyle gözden geçirelim, kale için Leo Franco ismi gündemde ve gelecek gibi, keşke bir sürpriz yapıp şapkadan Kameni ya da Yohann Pele'yi çıkarsa yönetim de kale konusunda tekrar huzura ersek. Defansın göbeği de sancılı bir konu her ne kadar 3 tane milli takım stoperimiz olsada, geriden oyun kurandır bilmem ne geyiklerini bırakıp Servet'in yanına kemik gibi bir stoper bulmak şart (kemik ne ya git gide İsmet Tongo-Selçuk Yula ekolüne benziyorum Allah sonumu hayır etsin) neyse tercihim Afrikalı olmasın bu oyuncu, adam gibi bir iş yapıp kuzey ekolüne gidelim Doğu Avrupa ya da İskandinav olsun bu isim, satınca para kazanabileceğimiz biri yani, yok öyle Barça ya satalım tarzında biri değil ne bileyim işte Atletico'ya Sevilla'ya Tottenham'a satabileceğimiz tarzda biri anladınız işte ya beni. Neyse sol bek için Volkan gitmeli bence, ilk geldiğinde Roberto Carlos gibi gözükmüştü ancak Orhan Ak'tan sonra gelen herkes öyle gözükürdü bu gözlere, onun yerine transfer yapılmasa da olur bence, Alparslan var sonuçta hiç kullanmasakta Hıncal dede'mizin istediği gibi hücum bek olabilir çok çalışırsa eğer. Sağ bek konusu ise muamma, bence çok iyi topçu olan Serkan Kurtuluş antrenman ve fizik eksiğini giderirse Uğur'da sağlıklı dönerse bence sorun yüksek ölçüde kaybolur fakat her ihtimale karşı Orhan Şam'ı almalıyız, sonuçta lig uzun bi maraton ve Orhan'da defansif özellikleri fena olmayan bir bek, Hakan Balta'nın sağ bek versiyonu gibi önüne koyacağımız oyuncu ile iyi bir birliktelik yakalayabilir.

Ön libero konusu ise en rahat olduğumuz yer bence her yerde Mustafa Sarp ile anlaştığımız yazıyor ki iyi haber bu Mehmet Güven'den daha iyi olduğu su götürmez gerçek bence. Mehmet Topal gibi yıldız bir ismimiz var zaten hali hazırda bu bölgede ayrıca Barış ve Ayhan'da oynayabiliyor (biri Linderoth mu dedi yok artık) Linderoth'a da yavaş yavaş yol vermeliyiz hatta hızlıca vermeliyiz bu yolu. Lincoln satılacaksa eğer ki satılmamalı bence alınacak para Nuri'ye harcansın ve gelişimi izlenilsin koltuğa yayılarak.Ayrıca Murat Ceylan'ı da alıp sakatlık durumlarında falan mükemmel bir orta saha kombinasyonu yakalamalıyız.Kanatlara gelirsek Aydın kiralansın mümkünse oynayabileceği adam olacağı bi yere Sivas mı?zuhahahaha Layla yokki orda adam olur tamam oraya gitsin :D Sol kanat şu anda en güçlü bölgemiz Arda ve Kewell orada mükemmel ikili olarak göze çarpsa da sağ kanat için bir isim şart, çok uzağa gitmemiz şart mı bence şart yani aklıma şu veya bu isim gelmiyor sağ kanat için neyse bakalım.

Forvet içinse tek isteğim var Nonda ve Ümit postalansın yönetim tüm imkanları zorlayıp Sercan'ı getirsin, Sercan-Baros ikilisinin ihtişamına bakar mısınız ya topu alıp içeri girerler mis gibi. Onları yedekleme işi Özgürcan'a kalır keyifle izleriz bizde .Yani kabaca gidecek gelecek listesi şu şekilde olmalı.

Gidecek: Mehmet Güven-Aydın-Ümit-Nonda-Hasan-Volkan-Orkun (keşke Sabri de olsa)-Lincoln belki

Gelecek: Orhan Şam-Nuri-Murat Ceylan-Mustafa Sarp-Pele-Sercan-sağ açık-defans-başlarında da Schuster

Mümkünse sene başında da Uefa'da final istiyoruz denmesin ben apaçi olarak bıktım sadece hedef göstermeden birkaç sene bu şekilde ufak eklemelerle oynasın bu takım 2-3 sene sonra bekleyelim Uefa'da finali daha gidecek çok yol var.4-2-3-1 e göre sıralarsak ta

gk-pele
dr-uğur
dc-servet
dc-yeni stoper
dl-hakan b
dmc-Mehmet t
dmc-ayhan
mc-nuri
amr-yeni isim (please nuri şahin)
aml-arda
fc-baros

Anaa 4 yabancı var sadece, işte büyüklük budur bence. Neyse bu şekil Fenerbahçe değerlendirmesi de yapmak istiyorum bi kaç gün içinde yorumlarınızı esirgemeyin fantezi kadromdan :) Beşiktaş kadrosu çorbadan hallice olduğu için yapamicam Mustafa'ya bıraktım dönüşü Beşiktaş değerlendirmesi ile olsun diye ama kardemir karabük var fındık yi aynı şi misali

3 yorum:

Tartavuz dedi ki...

sercan FB ye gelecek heralde ama :D

Unknown dedi ki...

Kewell nerde yaw, onsuz olmaz :)

Mustafa dedi ki...

anıl kewell'ı yedek baslatıyor :)