Yine Yeniden Ronaldinho Haberleri


Ronaldinho Fener'e haberini gördüğüm an yaz sezonunu açtık dedim. Aslında bu konu hakkında yazmayacaktım ama aklıma Fenerbahçe'nin "Var Mısın Yok Musun"a katıldığı zaman Cem Yılmaz'ın 12 numaralı kutusundan Ronaldinho çıktığını hatırladım hem fotoyu koyar hem de bi iki kelam bi şeyler yazarım dedim.

Artık o gelir o gelmez yok bu bize bakmaz dönemi geçti. Parayı basan oyuncuyu alıyor. Ronaldinho'nun Fener'e gelmez, imkansız diye bakanlar kalmamıştır herhalde. Artık devrin para devri olduğunu herkes biliyor. Fenerbahçe'de ekonomik açıdan Türkiye'nin en güçlü kulübü. Getirir getirebilirse.

Alman 4-4-2.com isimli internet sitesi bi haber yapmış. Sarı-lacivertliler, Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho için 21 milyon euroyu gözden çıkardı yazmış ve ayrıca Aragones'ten dolan boşluğa yüz bin defa adı geçen Luis Felipe Scolari getirilecek demiş. Brezilyalı futbolcunun kardeşi olan ve aynı zamanda menajerlik görevini de yürüten Roberto De Assis, Alman internet sitesinde yer alan iddianın İtalyan ve Türk İnternet medyasında da yer bulması üzerine bir açıklama yaptı. De Assis, "Milano'dan ayrılmayacağız. Bu çok açık ve net. Fenerbahçe iddiaları tamamen gerçek dışı" dedi.

0 yorum: