Son Dedikodular


Real Madrid başkanı Florentino Perez'in seçimlerden önce Kaka ile anlaştığı haberi gelmişti, kongre sonrası kesinleşir diyorlar. Son olarak Liverpool'lu Xabi Alonso'ya kancayı takmışlar. 21 milyon paund önerilecekmiş Rafa Benitez'de dünden hazır zaten vermeye. Ada'da alınacak diğer isim Ronaldo değil Wigan'ın kanat oyuncusu benimde çok beğendiğim Antonio Valencia olacak. Wigan'ın iyi bir para kazanmadan Valencia'yı yollayacağına pek ihtimal vermiyorum ama sonuç olarak taliplisi Real Madrid. Madrid'de gündem durulmuyor bu aralar. Real'in yeni sportif direktörü olması beklenen Jorge Valdano, Villa ile yakın temasa geçmiş. Cannavaro'dan dolan boşluk için en önemli aday Racing'li Garay onla da temas halindeymiş. Real'den gönderilecek isimlerde belirlenmiş. Saviola, Dudek, Faubert ve Metzelder ilk gündeme gelenler. Van der Vaart ise kendi isteği ile takımdan ayrılacakmış.

Transfer dönemini İnter'in de hareketli geçireceği gelen haberler arasında. Moratti artık Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu istiyor ve bunun için de kesenin ağzını açacaktır. İlk olarak İnter, Genoa'dan Milito ve Motta ile anlaştı. Genoa bu transfer karşılığında 20 milyon euro ve Aquafresca'yı alacak. Mourinho'nun eski öğrencilerini unutamadığını herkes biliyor. Zaten her fırsatta özellikle herkes Drogba'ya İnter forması giydiriyor. Mourinho'nun defansı sağlamlaştırmak adına Carvalho'yu kesin olarak istediği söyleniyor. Ayrıca Obi Mikel'i de alın emrini vermiş. İnter'in en büyük sıkıntısı da bu yaz İbrahimoviç olacak gibi. Takımdan ayrılmak istediğini söylemişti. Hatta Eto'o ile takas olma haberleri çıkmıştı ama Kamerunlu Barcelona'da kalacağını açıkladı. Moratti napar eder kandırır İbrahimoviç'i. Crespo, Fiorentina ile görüşüyor. Cruz ile yollar ayrılacak. Figo ise sene sonunda futbolu bırakacak.

Benitez Robbie Keane'de yaptığı hatayı bu sefer yapmamak için ince eler sık dokur. Israrla istediği iki tane oyuncu var zaten. Biri Portsmouth'tan Glen Johnson diğeri de geçen yaz 5 seri şeklinde haberini verdiğimiz Gareth Barry. Barry olursa orta saha çok kıyak olur. Bi de Hyypia'dan dolan boşluğa stoper almayı düşünüyormuş. Önümüzde koca bir yaz var bakacağız.

Menajerliğe Carlo Ancelotti'yi getirmesi beklenen Chelsea ise Joe Cole'un sözleşmesini yeniledikten sonra Wolfsburg'un golcüsü Edin Dzeko'yu Londra'ye getirmek için 10 milyon pound teklif edecekmiş. Wolfsbug değerinin daha üstünde bıracaktır Dzeko'yu...

11 yorum:

Tartavuz dedi ki...

garay zaten r. madrid'in futbolcusu sanıyorum. Kiralık orada

CaRtMaNtR dedi ki...

Garay geçen sezon Madrid'e transfer oldu. Bu sezonu Racing'de kiralık olarak geçirdi diye biliyorum. Ama emin değilim elbette.

CaRtMaNtR dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Mustafa dedi ki...

dogru simdi baktım bende.

Gaizka Mendieta dedi ki...

Madrid bu sene çok büyük salaklık yapıp kiralamıştı onu.Halbuki her maça as çıkabilicek kadar iyiyken Garay...

10 dedi ki...

milito iyi işler yapar interde. barry gelirse liverpoola bomba transfer olur.

flash dedi ki...

hyypia bedelsiz gitti leverkusen'e. glen johnson stoperde de oynayabilen bir oyuncu zaten.

Emre dedi ki...

Barry değil de Lavezzi iyi olur diye düşünüyorum bizim için. 22 milyon avroyu kabul etmediler Napoli yöneticileri. Barry de nokta atışı olur harbiden. Xabi zaten gidiici.

Adsız dedi ki...

van der vaartîn gideceğini zannetmiyorum. villa gelirse cok şık olur. garay cok ii oyuncu. dzeko'ya yazık olur bence chelsea'ye giderse.drogba,anelka,joe cole gibi hucum adamlarının arkasında kalır.

lancashire dedi ki...

inter bu sezon cok bomba transferler yapacak gibime geliyor. crespo,cruz,figo gibi kayıplar yasayacak.maicon'da gidcek gibi chelseaye. carvalho gelirse iyi olur. ibra takımda tutulur yanına onun kadar iyi bir forvet getirilerek. bayern münihte transfer donemine cok hızlı giren kuluplerin arasında.

kaptan dedi ki...

dzeko grafitesiz yapamaz. saka falan dzeko gelse drogba ya da anelkanın yolcu olması lazım.anelka gitmez.drogbanın gitmeye meili vardı zaten inter formasını geçirirse sırtına şaşırmam.