Teknik Direktör Toto



Real Madrid'de Higuain dün ipten almasaydı, Barnebebau'da puan kaybına oldukça müsait bir ortam vardı. Pepe'nin güzel anılarla hatırlamadığı Getafe, Raul Albiol'un kırmızısı sonrası ortam buz kesilse de Raul'un yedek, Guti'nin tribünde beklediği maçta Higuain skoru belirledi. Real Madrid'de Pellegrini'ye biçilen ömür çok değildi zaten, bu hatalar işin tuzu biberi olma yolunda ilerliyor.

Merseyside'ın Kırmızı tarafında, Liman İşçilerinin takımı Liverpool sezona Fulham yenilgisiyle devam etti. Ligde eksik olan maçlar tamamlandığında iyimser şekilde 7. sırada yer alacak Liverpool. Bu durum Rafael Benitez'in tahtını iyiden iyiye sallamaya yetecektir. Gerrard ve arkadaşlarının Rafa'yla çalışma şansı azalıyor. Gerland'daki Lyon sınavı onun rotasını çizecek.

İtalya'da işler Mourinho dışında çok iyi gitmiyor. Leonardo biraz kredisini arttırdı, Ferrera ise tüketti. Başkent'in iki temsilcisinde taraftar antrenman sahalarında geziyorlar, cirit pardon bomba atıyorlar. Boşta bekleyen adamlar var: Mancini, Aragones, Laudrup, Spaletti, Schuster.. Gelin beraber teknik direktör toto yapalım.

Real Madrid'de kötü gidişin faturası Pellegrini'ye kesilecek, Liverpool'dan kovulan Benitez Barnebau yolunu tutacak. Liverpool menajerliğe Sammy Lee ile devam edecek ya da, Mancini ile anlaşacak. Juve'de Diego ve arkadaşlarının yeni teknik direktörü Zenit radarından çıkmayı başarırsa Luciano Spaletti olacak. Milan'da Galliani başa geçer artık (!)

0 yorum: