Daum'un Transfer İsteği



Daum devre arası için transfer istiyor. Fenerbahçe'de kontejyan ağzına kadar dolu. Deivid, Zico'nun yanına gidecek büyük olasılıkla. Pireler'e şöyle bir 4-5 milyon euroya satabilirsek çok hoş olacak. Onun dışında Roberto Carlos salı günü bence gideceğini açıklayacak. Kontejyan 6 ya iniyor. Güiza'nın devre arasında takım değiştirme olasılığı var bence. Atletico onu alabilir. Fenerbahçe'nin kontejyanının 5 e düşmesi demek bu. Ve bir forvet; Alman hocanın isteği.

Gazetelerde Luis Fabiano ismi geçiyor. Gerçekten zor bir transfer. Peşinde dünyaca ünlü kulüpler var ve Brezilyalı Sevilla'da mutsuz. Fabiano'nun Fenerbahçe'ye gelişi dünyayı sarsar. Ne Fabiano ne de başka bir forvet Fenerbahçe'de bu sistemde tam kapasite ile oynayamaz bence. Yine de klası yetecek oyuncu derler ya; aynen öyle. Onun dışında Carew, Halil Altıntop, Mutu (Allah korusun) gibi oyuncular alınabilir. Devre arasının hareketli geçeceği kesin..

4 yorum:

Val Resnick dedi ki...

Mutu niye allah korusun?

Emre dedi ki...

Mutu'nun kokain kullanma alışkanlığı, aldığı cezalar vs. beni korkutuyor; diğer sporculara kötü örnek olmasından çekiniyorum, ondan..

kaktus dedi ki...

alexin önüne tahta koysan yine çarptırıp ona 10 tane gol attırır :) fabiano gelirse sadece tek devrelik performansıyla gol kralı olur :).. bu arada güizanın dünya kupasından sonra satılması bence piyasası için daha iyi olur

ben buradayim dedi ki...

Hepimiz kanser olmadan bir an önce Senor Güiza'nın satılması lazım bence. Gitsin İspanya semalarında okunu mokunu atsın. Sevgilisi de seyredip alkış tutsun.
Fiorentina'lı hasta taraftar olan bir arkadaşımızdan Mutu'nun hala kokain alemlerinin içinde olduğunu duyduk. Aman aman...Bize Fabiano gelse keşke...