Beşiktaş'ın Hesabı, Kitabı



Küme düşen Newcastle'ın gözde iki forveti vardı. Biri İngiliz futbolunun prensi Owen, diğeriyse eski İnterli Martins. Owen, Fergie'nin ellerinde hayata döndü; dün de golünü attı. Grafite'nin kart cezalısı oluşu en çok 3. santrafor Martins'e yarayacaktı. Etkili olmasını bekliyordum fakat Martins Beşiktaş defansı arasında eridi. Fakat Misimovic ve Gentner'e takımın beklerinin hücumcu oluşu eklenince Beşiktaş kaçınılmaz bir mağlubiyet aldı, 3 tane yedi.

CSKA'nın puanı, gruptan çıkma şansını devam ettirmeleri demek. Fakat eğer 8 dakikada iki gol yememeyi başarabilseler, grup Beşiktaş'ın ekseninden çıkacaktı. 9 puanlı ManU, 7 puanlı Wolfsburg ve 6 puanlı CSKA. Beşiktaş yatıp kalkıp Valencia'ya dua etmeli. Old Trafford'da olası bir ikinciliği engellemek adına Manchester işi sıkı tutacaktır. Burda yaşanacak yenilgi büyük olasılıkla 4. olarak eve dönme demek. Yenilgi kuvvetle muhtemel.

Fakat olur da Fenerbahçe'nin yaptığı gibi İngiltere deplasmanından 1 puan gelirse işler değişebilir. Wolfsburg-CSKA maçı (Maç Rusya'da) temsilcimizin UEFA yolunda kader maçı. Wolfsburg'un kapıp kaçacağı 3 puan ve BJK'nin 1 puanı durumu 4'e 2 yapar ki bu son maçta iplerin Beşiktaş'ın eline geçmesi demek. Bakalım, neler olacak ?

1 yorum:

tamchee dedi ki...

Bende dün akşam ilk defa canlı izleme fırsatını bulduğum Martins'i görünce "bu muymuş?" dedim..!!