Lyon 1-1 Liverpool



Olmuyor arkadaş olmuyor. İki maçtır 90'da kapıp kaçıyor Lyon, içim acıyor. Voronin'den medet uman bir takıma döndük. Durun durun beteri var; Sotiris Krygiakos! Kaç topu kaleciye derken forvetlerin önüne atıyordu ? İnanılmaz gerçekten. Benitez aklını kaybetmiş olmalı demiştim Krygiakos'u alırken. Haklı çıkıyorum maalesef. Kaptan sağ bekte başladı, Agger'la Yunan ortada. Genç Insua solda. Önlerinde Masch-Lucas-Yossi-Voronin beşlisi ve en önde Torres.

Babel girdikten sonra yazdı golünü fakat, tarih bir kez daha tekerrür etti; Bastos aşırdı bizimkiler uyudu Lisandro şoku yaşattı. Şimdi Lyon'un Artemio Franchi'den 3 puan alması gerek. Liverpool da Debrecen'i yenerse Anfield'da kıyamet kopacak. Lyon 1 puan koparır Liverpool'da Debrecen'i yenerse, Anfield'da 3 farklı kazanmak zorundayız. İşler iyice sarpa sardı bu grupta. Son bir şeyle bitirelim; Hayat varsa, umut vardır.

2 yorum:

dt.ibo dedi ki...

Lyon un golünde top lisandro'ya değdikten sonra yanındaki hücumcuya da dokunuyor ki bence ofsayt pozisyon. Süzmesi zor ama sanırım ofsayttan gol yemiş oldu Liverpool

Shareef dedi ki...

Gol ofsayt.. Para olmayınca Kyrgiakos u almak zorunda kaldık. Kazma patronlar sağolsun.

www.liverpoolicin.blogspot.com