Semih'ten Ayrılık Sinyali



Beklenen gerçekleşiyor sanki.. Semih zorla yuvadan uçacak bu gidişle. Bir türlü düzenli forma şansı bulamadı Semih. Sahada yüreğiyle oynayan, kulübüne bağlı olan ve son yıllardaki yegane alt yapı ürünümüz olan bu oyuncuya sahip çıkmalıyız. Galatasaraylılar nasıl elin Avustralyalısına sahip çıkıyor biz de Semih'e o düzeyde sahip çıkmalıyız. Tabi ki Semih ve Harry Kewell'ı kıyaslamıyorum fakat yine de bir benzetme yapmak istedim.

Semih giderse, Güiza'da yolcu, forvet hattının baştan yapılanabileceğini söylesek hata etmeyiz. John Carew eğer Türkiye'ye gelecekse bu takım lütfen Fenerbahçe olsun. Topu tutabilen; Alex'ten maksimum faydalanabilecek bir santrafor tipi. Bu arada açıklama gelmiş transfer yapılmayacak diye; yalandır. Deivid, Carlos gibi adamlar gidecek deniyor gidecekse aynı kalmaz bu kadro, kalmamalıdır.

5 yorum:

Schumy dedi ki...

Hakan Bilal Kutlualp gibi bir adam gelmediği sürece Fenerbahçe Avrupa'dan ne yazık ki transfer yapamaz.

En son alınanlar Aragones kontenjanından Josico ve Guiza idi.

Dediğim gibi Hakan Bilal Kutlualp gibi bir yöneticiniz olmazsa yine Brezilya'dan 3 oyuncu alıp gelirsiniz.

Adsız dedi ki...

kusura bakma ama semih alt yapıdan değil.Sanırım izmir takımlarından birinden gelmişti çok genç yaşta(hala genç ama olsun)

Jordan dedi ki...

İzmir Özçamdibispor amatör takımından Fenerbahçe PAF takımına transfer edildi. Özçamdibispor'da amatör olduğu için FB alt yapısına geçti oradan.

Emre dedi ki...

Bilgi için teşekkürler Jordan.. Sonuçta alt yapı olarak kabul edebilir miyiz bilmiyorum ama; Semih bu kulübün evladıdır..

Jordan dedi ki...

Rica ederim.