Fenerbahçe 3-2 Ankaragücü || Özer Hurmacı



Ankaraspor günlerinden takip ettiğim, özel bir ilgi duyduğum oyuncuydu Özer Hurmacı. Öyle ki ilk geldiğinde verilen Özgür Çek'ten daha çok şey getireceğine inandığımı belirtmiştim, orta sahanın her yerinde oynayabilecek bir oyuncuya, jokere ihtiyacı vardı Fenerbahçe'nin. İnanılmaz teknik, süratli, hırslı olan Özer Hurmacı aradığımız kan olabilirdi. Ligde 15 Hafta sonra ilk 11 başlamasının tek suçlusu Herr Daum'du. O bugün inanılmaz oynadı asist yaptı, çizgiden top çıkardı.

İbrahim Akın felan boş ver, Özer şu takımda solda banko oynar. Santos'u da beke çek. Al sana takım. Vederson ve Uğur da yedekleri olsun. Şu anki düşüncem bu oldu. Fenerbahçe'de gün geçtikçe gelişen bir değer varsa bu da Özer'dir, devam edecektir. İlerleyen yıllarda Sercan Yıldırım, Mehmet Batdal ve Serdar Eylik gibi isimlerle birlikte Türk Futbolu'nu sırtlayacaklarndan şüphem yok. Arda Turan gibi kendini kanıtlayacağına inanıyorum Özer'in ki bunu da başarıyor.



Ankaragücü 40 tane topçuya sahip. Bu durum Fikret Yılmaz için hem avantaj hem dezavantaj. Bir kere antrenmanda maksimum verimi almak çok çok zor 40 tane oyuncuyla. Avantaj olan tarafı fazlasıyla geniş olan kadro. Darius Vassel bugün çok iyi oynadı; Aydın'ı çok beğendim. Ankaraspor'un geçen sezon parlayanlarından olan Toguy Meye sonradan oyuna girdi, keza Madiou Konate. Bu takımın ligde orta sıralarda yer alması gayet şaşırtıcı. Yeni gelen Norveçli Sollied bu duruma el koyabilir.

Fenerbahçe'de ise Roberto Carlos'un son maçı oldu bence. Sarı kartı gördü, cezalı duruma düştü. Devre arasında da takıma veda edecek. Görünüm o yönde. Mehmet Topuz 3. haftadan sonra bir şekilde bu takımda şans buldu, sağ ya da ortada. Daniel Güiza attığı golle bir heyecan patlaması yaşadı. Takımın yaklaşık 1.5 ay sonra gelen galibiyeti ancak bu kadar zor olabilirdi. Fenerbahçe son bölümde baskılı olan taraftı, hak etti. Son pozisyondaki gol tartışması için yorum sizlerin.

0 yorum: