Bitsin Artık Bu Çile



Takım Ankaragücü karşısına çıkıyor. Hedef mutlak 3 puan fakat maç seyircisiz. Kasımpaşa maçını kaybetmemizin nedenlerinden biri de seyircinin olmayışıydı. Takımı itecek bir güç bulunamamasıydı. Bu maçta seyircisiz. Karşımızda ligin önemli kadrolarından bir tanesi var, dikkatli olmak zorundayız. 8'de 8 rekorunu 4'te 4 rekorunun gölgesinde bırakma ihtimali var, Allah korusun. Gazetelerden bazıları Selçuk yerine Özer'i yazıyor Emre'nin yerine. İyi olur.

Andre Santos büyük olasılıkla yedek, Aziz Yıldırım ciddi şekilde uyardı, bugün de Daum onu yedek soyunduracak. Cristian Baroni'deki inanılmaz istikrar devam ediyor, nazar değmesin. Alex de Souza biraz formsuz keza Mehmet Topuz'dan daha olumlu şeyler bekliyoruz. Defansta Bilica-Lugano arasında uyum sorununun artık kalmadığını düşünüyorum. Carlos yerine Vederson başlıyor, solda inanılmaz bir organizasyon sorunu olacağını söylemek güç değil.

Keza 'Uğurinho' bu maçta ilk 11'de olacak gibi, kendisinin orta sınıf bir Anadolu takımına gönderirim ben yönetici olsam. Deivid ve Emre olmayacaklar bu maçta. Benim kadrom;

Volkan; Vederson, Bilica, Lugano, Gökhan; Andre Santos, Cristian, Selçuk, Özer, Alex; Güiza

0 yorum: