Daum Fenerbahçe'ye Ne Katabilir?


Bu transferle ruh çağırmış olduk. Bizi -bana göre- 3 sene üst üste şampiyon yapan, kondisyoner Roland Koch yönetiminde hep geri dönüşlerine tanık olduğumuz Daum'un Fenerbahçesi var artık. Öyle ya da böyle Daum Fenerbahçe'de. Avrupa'da ''Her sene CL'ye katılma'' sözü veren Aziz Başkan, bu sözün sadece ''CL'ye katılmak'' tan ibaret olduğunu gösterdi bize. Daum dönemi Fenerbahçe'si Avrupa'da hiçbir zaman başarılı olamadı ama, ligi hep ilk 2'de götürdü. Şampiyon olunca CL'ye gidiyorsun zaten. Yani Avrupa'da başarı biraz hayal gibi. E o zaman sorarız kardeşim, madem Daum'u aldınız, niye yolladınız o zaman?

Volkan, Lugano, Carlos, Alex gibi yıldızlar ayrılabilirler. Şahsen Bilica'nın nasıl bir performans göstereceğini bilemiyorum şu durumda. Lugano yolcu zaten. Edu'nun sözleşmesinin feshi gibi bir durum varmış, ki bu çok tehlikeli bana göre. Uzun yıllardır birbiriyle oynayan ikili bozulma yolunda ilerliyorlar. Bilica ve X'den oluşan bir göbek izleyebiliriz önümüzdeki sezon. Bu Önder olur, Eren Güngör transfer edilir orasını bilemeyiz.

Deivid, Josico, Maldonado, Alex, Carlos, Lugano, Edu gitmeye yakınlar. Yerli olarakta, Emreciksin yolcu, Kayseri'de Topuz transferinde de anladık, FB elden çıkartmaya çalışıyor onu. Volkan'ı istemediği konuşuluyor Daum'un. Giderse eğer -48 saat içinde belli olacağı konuşuluyor- Sinan Bolat alınabilir kaleye. Fenerbahçe'de yerli kaleci geleneğini bozmaz diye düşünüyorum Volkan giderse. Bolat, sene başında adı geçmişti 2. kalecilik için, keşke alınsaydı o zaman.

Seedorf'un adı geçiyor. Maxi Rodriguez vs. isimler var basında. Maxi gelecekse gelsin ama çok uzak bir ihtimal. Nistelrooy Rijkaard sebebiyle bize değil, Galatasaray'a yakın şu anda. Spurs'te istiyor onu. Bakalım, hareketli bir transfer dönemi bekliyor bizi.

0 yorum: