Zico Baş Ağrıtacak


Gittiği günden bu yana Alex de Souza ile temas halinde bulunan Brezilyalı teknik adamın, Rus Kulübü yöneticileriyle yaptığı ilk görüşmede sunduğu şartları, Fanatik ele geçirdi. CSKA Moskova’ya verilen transfer listesindeki ilk 3 isim, İstanbul’dan...

Alex'in yanı sıra Lugano ve Deivid’i de takımında görmek isteyen Zico; CSKA’ya verdiği raporda şu ifadeleri kullandı: “Üçünün de hem futboluna hem karakterine kefilim. Gelmeleri halinde bize büyük güç katarlar. Vakit geçirmeden işi bitirmeliyiz...” Zico’nun son cümlesinin nedeni ise şu: Alex, Deivid ve Lugano’nun sözleşmeleri 31 Mayıs 2009’da sona eriyor. Fenerbahçe Yönetimi üç yıldızla yeni kontrat için görüşmelere başlarken, 1 Ocak itibariyle üç oyuncunun da başka bir kulübe imza atma hakkı bulunuyor.

Ortalık karışacak gibi duruyor :)

3 yorum:

Alfredo dedi ki...

Fanatik'in salladıkları bi tutarsa asıl o zaman ortalık karışır :D
30 gün aynı şeyi yazarlar :)

CaRtMaNtR dedi ki...

Tamam hepsi başarılı isimler ama her ne kadar ekonomik krizde rus sermayeside erimiş olsada Fener'den 28-32 yaş arasındaki bu isimleri alacağına Brezilya'dan çok daha genç muadillerini bulacaktır. Ayrıca Zhirkov ve Krasic gibi kenar adamları olan takımda Deivid'e gerek varmı emin değilim. Alex yerine Daniel Carvalho'yı takıma geri çağırabilirler. Hele Lugano yerine Berezutsky kardeşler ve İgnasevich varken bu transflere bir mantık getirmek olası değil.

Bolat dedi ki...

Bunlarin hepsi bizim medyanin uydurmasi. Asli yok. Olsa dahi bu isten Fenerbahce zararli cikmaz emin olun.