Büyük Oyuncu, Büyük Oyuncu, Büyük Oyuncu: Semih Şentürk

Şu hareketi ile benim gözümde Türkiye'nin en büyük oyuncusudur. Hele ki Arda'nın sevgilisi ile bilmem kaçıncı kez öpüştüğü görüntüleri görünce; düzenli aile yaşantısı, şu ana kadar çıkıp hiçbir hocayla ilgili olumsuz bir açıklama yapmaması, beni neden yedek bırakıyorsunuz dememesi, inanılmaz gerçekten.

Hareket ne diye sorarsınız, şu anda forvet hattında en büyük rakibi olan ve formsuzluğu ve aile yaşamında geçirdiği çalkantılı dönemiyle Fenerbahçe taraftarının da gözünden düşmüş olan Daniel Güiza'ya sahip çıkması.

Antrenmanda bu ikili koşarlarken, Semih ve Güiza hararetli bir şekilde konuşuyorlar. Basın mensupları da kesinlikle birbirleriyle tartışıyorlar diye düşünüp ikilinin konuşmasını dinlerken konuşma uzadıkça uzuyor. Semih, Güiza'ya Deivid'i gösterip: ''O da ilk geldiği sene böyleydi.'' deyip, devamını getiriyor: "Stres yapma. Gol kaçar. Bu sadece senin sorunun değil. Dünyanın en büyük futbolcuları da böyle günler geçirir. Önemli olan orada kalmaman. Bir sonraki pozisyona konsantre olmalısın. Senin kaliteni herkes biliyor. Gol atar toparlarsın."

Harika gerçekten, benim çok hoşuma gitti. Belki sizin için sıradan olabilir ama benim için cidden önemli.

1 yorum:

ygtylmz dedi ki...

Semih Şentürk gerçekten büyük oyuncu . Fenerbahçede yedek kalıcaksa gerçekten gitsin avrupada başarılı olsun ;)