Futbolu Bıraktıktan Sonra Spor Yazarı Ol Cenk İşler



Bir süredir yazamıyorum, Fenerbahçe utanç verici mağlubiyetler aldı, beni de burada mahçup etti, sorun değil. Bugün tekrar siftah yapıyoruz ve konuğumuz ünlü spor yazarı (!) ve futbolcusu Cenk İşler. Biliyorsunuz Kasımpaşa formasıyla Fenerbahçe'ye bir gol atınca basının inanılmaz ilgisini üzerinde bulan Cenk, Daniel Güiza'ya ''Büyük takım oyuncusu değil.'' yakıştırmasını yapmış; boynumuz kıldan incedir efendim. Kendisi büyük takım futbolcusudur, büyük futbolcudur. Kendileri ilk kırmızıyı kim görüre kendisini işaretleyip 13. dakikada kırmızı kart görmemiş kadar temiz bir futbolcudur, Güiza'nın hakkında ahkam kesecek kadar da bilgilidir hatta. Sağol Cenk..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

yalan mı

Adsız dedi ki...

iyi de herif biş dememiş ki. "güiza büyük takım oyuncusu değil" demiş sadece ben ondan daha iyiyim dememişki. kendiyle ilgili bir şey dememiş yani. neden bu sinir?

Major dedi ki...

yalan da söylememiş

Major dedi ki...

yalan da söylememiş

serdark dedi ki...

pardon da ben cocuktum sokakta kames le top oynuyordum cenk isler bu ligde gol atiyordu, ben futboldan gectim, cenk isler kadikoyde gene cakiyor. Bi zahmet! Guiza bidonuna soyleyecek soylecek o kadarcik lafi olsun.

Emre dedi ki...

O değil anlatmaya çalıştığım.. Tecrübesine lafım yok. O tarz konuşması ilgincime gitti.

Adsız dedi ki...

harbı kudurmussunuz ıkı haftada 6 yemek hazmedılemez tabı kolay kolay

Mehmet Dinler dedi ki...

Guiza'yı Kasımpaşa transfer etsin, Cenk'le yan yana oynasınlar, onu demek istemiştir Cenk efendi...

Yorumlara bakıyorum da sahiden ilginç

cast dedi ki...

yorumların nesı ılgınc cenk ısler turkıyede her yerde gol atmıs yası kemale ermıs bı futbolcu bırakında bı yorum hakkı bulunsun ustune bıde adam dogru soyluyo sız degılmısınız guızaya cıldıran bunda sınırlencek bısey oldugunu dusunmuyorum