Henry ve Amerika



Bu sezon Barça'dan ayrılacak, orası kesin gibi. Laporta yerine Robinho'yu monte etmeye uğraşadursun, onun Barça'dan eğer ayrılırsa kariyer planlaması üzerinde çokça soru işaretleri var. Benim bildiğim Henry, efsane olduğu Gunners'a bir gün geri dönecek ve içinden geçtiğimiz şu dönem ideal olabilir. Her ne kadar 30'lu yaşların başında olsa da, genç Arsenal takımına abilik yapabilir, Robin Van Persie'nin gelişiminde direkt katkısı olabilir.

Tabi ki Henry'nin yerine Robinho çok harika bir monte olur fakat, onun maymun iştahlı kişiliği sebebiyle sisteme oturtmak biraz zor olacaktır. Henry gibi bir futbol efsanesinin yerine gittiği takımda çoğu zaman sorunlarıyla gündeme gelen, istediği transferler fazlasıyla yapılmasına rağmen City'de huzursuzluk yaratan Robinho'yu monte etmek ne kadar akıllıca olabilir?

Oldu da Henry gitti ABD'ye. İkinci bir Beckham görüyor olacağım ufukta. Euro 2012 ya da World Cup '14 sebebiyle mutlaka dönmek isteyecektir bana göre. Ve bence buna hiç gerek yok; o hep Gunners oyuncusu Henry olarak kalacak kalbimde. Ve futbol sahnesinden Arsenal ile çekilmeli Henry. En başta da söyledim, bildiğim; inandığım Henry, bu sezon sonu Gunners'a dönecektir..

1 yorum:

selaminko dedi ki...

kendisine sarı-kırmızı çok yakışır :)) cok hayalperest oldu ama olsun be :) istanbul bienalinin sloganı var ya insan neyle yasar diye ? bence insan hayallerle yaşar :)