Bülent Uygun Nilüferspor'da



Sivasspor'dan sonra bana kalırsa uygun bir göreve geldi Bülent Uygun. Biraz fantastik, biraz sıradışı belki ama; doğru olan şeylerden bir tanesini yaptı. Gerçi o kadar ciddi de değil bu görev.. Zira Bülent Uygun'un komşusu Bursa Nilüferspor'un başkanı ve takımı kalkındırabilecek bir şey adına Bülent Uygun'u danışmanlığa getiriyor. Kendisinin Türkiye'de rotasyon teknik adamı olmayacağı kesin. Neden mi;

Bülent Uygun diğerlerinden farklı bir arayış içerisinde. Hani böyle nasıl şurayı 0'dan alıp başarıya taşıyabilirim kaygısı güdüyor. Bizdeki teknik direktör tipi oysaki buna ters; kim kovulasada oraya geçsem kaygısı güder o tip. Bülent Uygun'a bu ülkenin ileride ihtiyacı olabilir. Sivasspor'da ortaya çıkardığı durum ortada. Her ne kadar bu başarıyı o kadar çok konuşarak bitirdiyse de, yine de farklı; kabul etmek gerek. Fakat her maçtan sonra çıkıp saçma sapan konuşması da öldürüyordu bizi itiraf etmek gerekirse.

Bülent Uygun, bu ülkede yeni bir akım yaratabilir. Hani FM'de olabilecek en alt ligden bir takım alır da üstlere taşımaya çalışırsınız ya; aynen onu yapıyor. Bu baştada belirttiğimiz gibi olumlu. Hiç değilse Nurullah Sağlam-Güvenç Kurtar-Samet Aybaba-Ertuğrul Arıca rotasyonlarının bir parçası olmadı. Farklı olanı seçti; doğru yaptı. Yolu açık olsun..

0 yorum: