Roland Linz - Jorginho !?



Malum 8-9 gün nete girememiştim. Kızıl Vaz Te'den daha büyük bombayı patlatmış. Roland Linz, şu anda Anadolu takımlarına yapılan açık ara en iyi transfer bana göre. Hani bu adam geçen yıl Braga'da oynayan 4 Eylül'ün rakip kalesine iki de gol yollayan Linz. Gerçekten muhteşem bir transfer. Avusturya takımının gol umuduydu Euro 2008'de.

Jorginho.. Sporting Braga'nın ofansa yönelik orta saha oyuncusu. Mehmet Kızıl'ı bu sezonun başında bizim okula konferans için geldiğinde yakalamıştım. İlk sorum Tabata'nın nasıl bulunduğuydu. Menajer tavsiyesi demişti, sonuçta büyük bir takım değiliz ve Brezilya'ya scout gönderecek durumumuz yok demişti. Jorginho nispeten daha iyi referanslarla geliyor. Başarılar iki yıldızımıza.

1 yorum:

asfsaf dedi ki...

Menejerlik (özellikle cm) oynayanlar iyi bilirler bu arkadaşları. Hakikaten iyi transferler (oyundan görüp söylemiyorum tabii ki :D )

Bu transferler yapıldı ama Tabata'dan gelen para o kadar fazla ki elde para bile kalmıştır. Kızıl'ı sevmem ama para işlerini çok iyi biliyor. Sonuç olarak Antep ilk 5'e rahat girecek gibi görünüyor.


Yeni bir blog yazarı olarak blog adresimi yayınlamak isterim, desteğiniz için teşekkürler. http://basebornpwnage.blogspot.com//