Appiah Sorunsalı



Fener taraftarının ahını alarak ayrılanın işi rast gitmiyor arkadaş. Aurelio'ya bakın; dizini haşat etti, 3 ay oynayamadı. Üstüne üstlük Real Betis küme düştü. Tuncay, bu konuda EPL'de tutundu, komple bir oyuncuya dönüştü. Liverpool ya da Chelsea istemedi tabi ki onu fakat, birçok takımın transfer listesine girdi, Stoke'u seçti. Bu arada onun da takımı küme düştü.

Hemen bakalım; Ariel Ortega. 11 milyon doların bir kısmını ödedikten sonra bir ara Arjantin 2. Ligi'ne kadar gitti. Tekrar River Plate'de. O'nun işi yine biraz rast gitti; az da olsa. Ve Stephan Appiah... Fenerden ayrıldı ayrılalı kendisine kulüp bulamıyor. Spurs ve Porsmouth ile antrenmanlara çıktı fakat beğenilmedi. Hala Gana takım kaptanı fakat dediğimiz gibi serbest oyuncu statüsünde. En son Catania dedikoduları ortaya çıktı; şimdi de Juventus.

Appiah, iki yönlü oyun oynayan bir oyuncu. Fenerbahçe'de geçirdiği sezonlarda taraftarın sevgilisi olmayı başardı. Top kapar, şut atar vs. Gana Milli Takım kaptanı olmasındanda anlayacağımız üzere lider de bir oyuncu. O transfer çok iyi olmuştu; aynısını Poulsen'de denedik; olmadı Poulsen istemedi Fenerbahçe'yi. Şu anda itten pişman, orası kesin. Catania ya da Brescia olacaktır Api için. Juventus rezerv takımına yedek arıyorsa bilemem. Ayrıca, onu alacak takım 2 milyon euro ödeyecek Fenerbahçe'ye.

0 yorum: