Süper Mario Balotelli


Mario Balotelli. Fanlarının deyimiyle Süper Mario Balotelli.Inter'in 1990 doğumlu asi forveti. Gana asıllı bir oyuncu ama İtalyan bir aileye evlatlık verilmiş küçük iken. 5 yaşında başladığı futbolda zamanla Inter'de oynayacak kadar yükseldi. Ve şu an bana göre geleceğin en önemli yıldız adaylarından biri.

Müthiş bir fiziği var. Çok sert free-kick kullanıyor. Gerektiğinde kanatta da oynayabiliyor. Kendine güveni tam. Aslında tam denemez baya fazla. 'Birgün gelecek Ronaldo benden formamı isteyecek' sözlerini söyleyecek, Futbol Federasyonu Başkanı'nı bile açıklama yapmaya zorlayacak bir kibiri var.

Genelde Drogba'ya benzetiliyor ki ben daha çok Anelka'ya benzetiyorum. Futbol özellikle bana Anelka'yı hatırlatıyor.Ama kişiliği ve egosu Drogba'yla bire bir uyuşuyor.

Şu an için sürekli karşılaştırıldığı Pato'nun gerisinde kalmış durumda. Ama bence kumaşı daha iyi. Düzenli olarak as başlaması halinde çok büyük işler başarabilecek bir yetenek.

3 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Pato'ya göre daha yönlü Balotelli. Pato bildiğimiz forvet oyuncusu ama Balotelli her iki kanatta da rahatlıkla oynayabiliyor hücum jokeri diyelim. Kendini kontrol etmesini biraz daha öğrenirse Ibrahimoviç'in yerini alacak ve Anelka onun yanında ancak halt eder :)

steven_stiffler dedi ki...

Anelka'ya benzetme konusuna katılıyorum bende.Bilek hakimiyeti,sağ kanatta oynayabilmesi,fiziği çok benziyor Nic39'a.

Jordi Metal dedi ki...

Tek süper Mario var oda Jardel :D