Nerede Bu 65 Milyon EURO



Milan'da neler oluyor anlamıyorum. Bazı mali sıkıntıları vardı ama sadece bir oyuncu satarak 65 Milyon EURO kazandılar. Ama hiçbir önemli hamle yok. Dzeko ve Fabiano'yu alamadılar. Garip olan bu iki oyuncununda öyle aman aman maliyeti olmamasıydı.Real Madrid'den aldıklarını yarısı bile etmezlerdi ama Milan karşı yönetimi bile çıldırtacak bir transfer politikası sürdürüyor.

Takım yaş ortalaması çok yüksek. Çoğu oyuncu yavaş yavaş geriye doğru gidiyor. Ama hiç bir yeni yapılanma felan yok. Kaka gitmek istemediği halde gönderildi. Galiba mali durumları tahmin edildiğinden de kötü durumda.

Dün gecede Milan'ın hücum varyoslarında Ronaldinho'nun yaratıcılığı dışında fazla birşey göremedim. Belki hazırlık maçıdır olur öyle diyebildik ama pek bir ışıkta göremedim ben.
Bu takım iki sezon önce Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Milan bana göre büyük bir düşüşte umarım bu düşüş daha ciddi bir problemle sonuçlanmaz..

2 yorum:

firat selcuk dedi ki...

düşsün düşsün.. fiorentina'ya ilk 3 yolu doğrudan açılmış olur böylece..

Beercholic dedi ki...

Milan, yine Inter'e nazaran çok iyi oynadı Chelsea karşısında. Pirlo ile Seedorf'un uzun toplarıyla birşeyler yapmaya çalıştılar, Ronaldinho'nun yaratıclığının dışında.