Lincoln Meselesi Nereye Gidiyor ?


Spor camiasından ne isimler gelip geçti. Çok yetenekli olup kişiliği yüzünden hem kendine,hemde bağlı olduğu kulübe ve camiaya zarar veren. Bunların günümüzde ki en büyük örneklerinden biri Lincoln. Kendini verdiği zaman nasıl oynayabildiğini sezonun ilk yarısında gösterdi bizlere. Ama ne zaman poh pohlamalar bitti,Lincoln tekrar sorun olmaya başladı.

Sezon başı kamp başlarken Lincoln yine şaşırtmadı bizleri. Şahsen gelseydi şaşırırdım. Malum geçen yıl kendisini antremans sahalarında çalışırken değil, klip çekimlerinde felan görmüştük. Bu yılda Almanya'da gezelim görelim sefaları sürerken gördük onu.

Adnan Polat bana göre büyük bir yanlışlık yaparak açık bir şekilde onun Florya'ya giremeyeceğini söyledi. Lincoln şimdi bunu kullanarak; ben antremana katılmak istedim beni almadılar demiş. FIFA'ya giderse Adnan Polat'ın o açıklaması Galatasaray'ın eline ayağına dolanabilir.

Son olarak; umarım bu gelişmeler gelecekte sporcu olacak gençlere ışık olur. İnsan istediği kadar yetenekli olsun, herşey kafada bitiyor.

0 yorum: