İbrahimovic Barcelona'da

Ve İbra, en sonunda Nou Camp'a ayak bastı; Serie A bir yıldızını daha kaybetti. La Liga'da ise Real'in hamlelerine Barça İbra ile cevap vererek zaten harika olan kadrosuna iyi bir ekleme yapma fırsatı buldu. Eto'o bu kadar iyi oynayıp 30 gol atmışken gönderildi ki bana kalırsa gönderilme sebebi, Guardiola ile arasında sorun olmasıydı.

Mourinho, takastan biz karlı çıktık dedi ki bana göre haklı. Eto'o, İbra'dan en fazla yarım gömlek aşağıda bir futbolcu. Hleb de kendisine verilen şansı kullanırsa, İnter'de yeniden doğacaktır. İbra giderse kim atacak golleri, sorusunun cevabı 2-0'lık Amerika'daki maçta ortaya çıktı diyebiliriz. Diego Milito Milan ağlarını iki kere havalandırarak, bir nevi İnterlilerin yüreğine su serpti. Milan da daha bir şey yok; Bendtner ya da Huntelaar'a yöneldiler.

İnter, bu iki oyuncu ve üzerine 40 milyon euro para aldı; bu 40 milyon euronun bir kısmı Antonio Cassano için kullanılabilirmiş. Cassano, Sampdoria'da çok mutlu ama İnter'in kulübüne yapacağı 20 milyon euroluk bir teklif kabul görebilir. Sonuç olarak, İnter Totti'nin de dediği gibi bu takastan karlı çıkan taraf bana göre.

1 yorum:

Volvox dedi ki...

Barca için süper oldu.Bu transferin gerçekleşmesinde Real Madrid başkanının da payı yok değil aslında.