Fenerbahçe'de Yaprak Dökümü


Fenerbahçe verim alamadığı oyuncularını bir bir gönderiyor. Yasin Çakmak, Can Arat, İhan Parlak, Kerim Zengin, Maldonado ve Gökhan Emreciksin ile başlayan yaprak dökümü Burak Yılmaz, Josico ve Gürhan ile devam ediyor. Daha gidecek oyuncular olacaktır. Burak, Eskişehirspor ile 2 yıllığına anlaşmış. Kendisi hiç büyük takım topçusu olamadı ne Beşiktaş'ta ne Fenerbahçe'de. Manisaspor'da yarım dönem oynamıştı diye hatırlıyorum Holosko takasında göndermiştik. Orada nerdeyse kendini bulmuştu, gol krallığını iyi yerde bitirmişti ama Manisa ligden düşünce takımdan ayrılıp Fener'e imza atmıştı. Şimdi Eskişehirspor için ter dökecek ve yarar sağlayacağını düşünüyorum.

Geçen sezon Villareal'den büyük umutlarla alınmıştı Jose Joaquin Moreno Verdu Josico. Mehmet Aurelio yerine getirdik, iş yapar dediler. 34 yaşındaki topçu getirilir mi ulan dedi herkes. Bu sezon sadece 14 maçta oynadı. Halen merak ederim Josico'yu getirmek nerden esti diye. Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş. Son dönemlerde Josico'nun problem çıkardığı yazılıyordu sonunda olay bi şekilde bağlanmış. Ne diyelim yolu açık olsun. Fenerbahçe Josico'dan kurtularak rahat bir nefes aldı, şimdi daha rahat edecekler ve önliberoya iyi bir oyuncu getireceklerdir.

Takımdan son ayrılan Gürhan oldu. Antalya ile 2+1 yıllığına anlaşmış. Saat şimdi 3 olduğuna göre bugün imzayı atması bekleniyor. Benim her zaman beğendiğim bir oyuncuydu. Ara ara görev aldığında da başarılı olmuştur ama bir türlü ilk 11'e girme gibi bi lüksü olmadı. Kendini göstermek ve geliştirmek adına Antalya onun için iyi bir seçenek oldu.

0 yorum: