Eskişehirli Hedo

Evet artık Hedo Raptors'un oyuncusu. NBA'de kritik anlardaki sayı becerisiyle öne çıkan, geliştikçe gelişen asist yapan ribaund alan; 20-5-5'lik bir oyuncuya dönüştü Hedo. Hal böyle olunca da Free-Agent piyasasının en gözde ismi oldu.

Olayların gelişim sürecini anlatmaktansa, bu olayın Raptors adına faydasına bakalım. Calderon-DerRozan-Hedo-Bosh-Bargnani beşi kağıt üzerinde kötü bir beş değil. Savunma konusunda sıkıntı yaşayacak bir beş. Skor yönünden çok atacak ve çok yiyecek bir beş.

Tabi ki Blazers tercihi onun için kariyer anlamında daha iyi olacaktı. Skorer fakat kimi zaman ekmeğini taştan çıkartan Roy, Bayless, Blake, Aldridge ve Oden gibi gençlerden kurulu Blazers'a abilik edecek kritik toplardaki becerisini gösterecekti. Fakat o Raptors'u seçti.

Raptors hem 3 milyon dolar daha fazla para verdi fakat elbette ki ana sebep bu değil. Yaşınız 30'a gelmiş ve bir yuva sahibisiniz. Elbetteki ben Blazers'a gidiyorum diyemezsiniz, eşiniz var ve küçük bir kızınız var; onun geleceğini düşünmek zorundasınız.

Eşi Toronto'yu istedi; Hedo'da Toronto'yu seçti, bundan daha doğal bir şey yok tabi ki. Fakat bir takım kesimlerde ''Kılıbık Erkek'' yakıştırması yapmasın. Evlilik bu, Çocuk Parkı değil! Ve tüm bu olaylar doğrultusunda Hedo Raptors ile anlaştı; hayırlı olsun.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çoban salata'daki yazıya bayaa benziyor da neyse..

Mustafa dedi ki...

@adsız

link atar mısın?