Her Rüyanın Bi Sonu Var


Bazı gerizekalılar var kendilerini cok iyi bi bok zannediyorlar, çok sinirleniyim bu aralarda. Zaten adam olsa gelip adsız yorum yapmaz. Şu blog olayı çok yıprattı beni. Girip bi şeyler yazıyoruz kendimizce kafa dağıtmak için onuda burnumuzdan getiriyorlar. Bu sefer kesin olarak kapattım dükkanı, sıkıldım artık. Artık onlarda gitsin kendine başka yıpratacak adam bulsunlar.

Ulan gerizekalı adsız, kuzenimin dediğini yazdım Arda postunun altına Aston Martin çekmiş diye adam vatan gazetesinde okuyupta söylemiş beğenmiyorsan ne oku ne de yorum yap. Şu aralar yine kanı bozuklar artmaya başladı.

Evet kesin olarak blog kapandı, diğer yazarlarada emekleri için teşekkürlerimi bir borç bilirim, iyi ki sizle beraber bu işi yaptık, o konuda çok mutluyum şüpheniz olmasın. Bu blog benim için bir rüyaydı ve artık bu rüyanında sonuna geldik.

Ve son olarak geçen yaz Kıvanç ve Anıl arkadaşım açmıştı bu blogu ve bugünde 1. senesi, Kıvanç öss senesi nedeniyle aramızdan ayrılmıştı. Anıl ise üniversitenin ağırlığı yüzünden ama kendisi son dönem yazıları ile eşlik etmişti. Bu blogu açtıkları için onlara çok teşekkür ediyorum. Anıl ve Kıvanç'ın yeni bir blog projesi var bizim okuyucuların oraya da bakmasını tavsiye ederiz. Blog arşiv olarak kalsın ne kadar saçma salak yazılarımız olsa da belki arada girip okumak isteyen olur. Hadi kendinize iyi bakın, iyi tatiller.

11 yorum:

Beercholic dedi ki...

Hocam gerek yoktu bir kaç başıboş için blog kapatmaya.. Neyse senin kararındır saygı duyarız. Özleyeceğiz..

Adsız dedi ki...

Aceto'ya bile neler neler yazıyorlar,zeka seviyesi düşük adam çok piyasada.Ama sen onlara inat yazmalısın ki kendi zeka seviyesinin düşüklüğünü görsünler derim.Kardeş ben bir çok blog takip ediyorum sevdiğim var sevmediğim var ama yine de okuyorum ve farklı bakış açıları ediniyorum. 1 blogun daha bu tarz insanlar yüzünden kapanmaması dileğiyle.Son karar senin tabiiki kolay gelsin.

Cenky dedi ki...

Ne yıpranıyorsun be kardeşim, zevk işi bunlar. Biz de zevk alıyorduk yazdıklarından, yazık etme bunca emeğe.

Adsız dedi ki...

Bu ulkedeki hersey gibi bloglarda bozulmayacalisiliyor bazi insanlar tarafindan.Beni fanatik,fotomac,sabah,gibi gazetelerden kurtarduginiz icin butun blog yazarlarina tesekuru bir borc bilirim.Uramin senlede en kisa zamanda baskabir blogda tekrar gorusruz.Eline saglikbutun karaladiklarin icin.

Caglar ozdundar

Mustafa dedi ki...

abicim adamlar halen bırakmıyor. iki uc tane ezik adam don der, geri donersin merak etme diyor. ne yapayım yani. ne halleri varsa gorsunler, allahından bulsunlar. halende adsız devam ediyorlar bu yorumlarına.

Serapbenbuyrun dedi ki...

En güzeli adsızlara yorumu kapatmak ben kapattım rahat ettim tavsiye ederim :D Kararın kesin olmamasını dilerim.

Mehmet Dinler dedi ki...

Keşke, yorumları sadece kayıtlı kullanıcılara açmak vb. bir şekilde çözüm bulsaydın Mustafa. Ama ne yaşadığını sen biliyorsun, ben değil. Adsızlardan tiksinmeye başladım ben artık blogları kirletip duranlar yüzünden.

Zevkle okuduğum bir blogdu. Kısa bir süre yazılarımla eşlik etmiştim. Kapanma başlığını görünce üzüldüm cidden. Umarım bu adsızlar ve sırf dalga geçmekye çalışan gerizekalılar yüzünden bunu başka bloglar takip etmez.

Emre dedi ki...

Ya bir heves Hedo yazısı yazıyorum. Bloga koyuyorum böyle bakıyorum yazıya dakikalarca iyi olmuş mu diye? Bunu forum için yazıyorum biri diyor Çoban Salata'daki yazıya benziyor diye. Hani baksam gerçekten söylerim NbaTr'de yazılarımı okuyanlar bilirdi eskiden, Murat Murathanoğlu'nun yazılarını derlerdim. Bu kadar düşmedik ama gerçekten kafayı yedirtme noktasına geliyor bazen. Neyse.

k.yanar dedi ki...

mustafa sen de söylemişsin. ilk olarak anılla açmıştık blogu. daha sonra yazamamıştım. fakat her gün girer takip ederdim. şimdi bu haber kötü oldu yahu. üzüldüm.

kosebole dedi ki...

hocam pireye kızıp yorgan yakma.Milletin ağzı torba değil ki büzesin elbette herkes herşeyi söyler.Ben yaptığın işe saygı duyuyorum.klavye delikanlılarının da istedikleri bu zaten.tiksindirip bıraktırmak.interneti deşarj yeri olarak görüyorlar.aç youtube'u yorumların %99 u küfür sövme.Adsızlara yorumu kapat bence ve devam et ama yine de devam etmem diyorsan da kararına saygı duymaktan başka birşey kalmıyor bizlere.bugüne kadar yaptıkların için çok teşekkürler.

Reds dedi ki...

hiç sallamayacaksın bunları mustafa. her blogda olağan şeyler. boşuna canını sıkıyorsun. Dandik olsa blogun, zaten kimse sallamazdı demek ki birşeyler yaptın ki insanlar sataşmaya çalışıyor. Sok sopayı devam et bence...