En Büyük Bomba Senin İstifan Olacak Başkan


Yine bi Demirören haberi okudum yerimde duramadım yazmak geldi içimden. Aziz Yıldırım 3 sene üst üste şampiyonluk sözü verdi ve işi garantiye alarak Daum'u getirdi. Bizim Demirören çıkıp 5 sene üst üste şampiyonluk sözü verdi, dedim sidik mi yarıştırıyorsun ulan. Senin şu takımın başında olduğun sürece değil 5 kere 2 kere bile üst üste şampiyon olacağımızı düşünmüyorum. Zaten sen başkan olalı 5 sene oldu ve ilk defa geçen sezon şampiyon olduk. Tamam bu sene yine şampiyonluk adaylarındanız ve kadroya eklemelerde yapıldı ama ne bileyim üst üste şampiyon olmak uzak bi kavram bize ama inşallah kırarız bu önyargıyı. Catania maçınıda izledim hele ki İsmail'i çok beğendiğim. Bizim Deli İbo'ya ilk uyarıyı verdi. İlk hazırlık maçı olmasına rağmen takım iyi işler yaptı. Ernst biraz silikti. Sivok ise tam bombaydı, pini çekilmiş bir bomba. Ferrari kademede iyiydi falan işte. Neyse konuya dönelim. Bobo, Catania maçında isteksiz bi görüntü çizdiği doğru ve bunun üzerine başkanın Bobo'ya yol vereceği yazıldı. Başkan'ın Bobo yerine düşündüğü isimler Sosa ve Renato imiş. Herhalde Demirören Münih'ten Sosa'yı kimlerin istediğini bilmiyor ya da bu da yalan haber. Neyse biz yinede karalayalım bi şeyler. Sosa'yı geçiniz efendim. Renato'ya gelirsek. Benim bildiğim Renato 1980 doğumlu ve defansif orta saha oyuncusu. Bobo'yu gönderipte onu almak ne kadar bomba olur orası muamma.

Eh kardeşim İsmail'e o kadar para verdin, Ferrari'ye o kadar para verdin ve yıllık alacağı parada 3,5 milyon euro civarı bir şey. Nihat geldi, yıllık o da 3,5 milyon euro alacak. Bunu gören yabancılar tabiki de zam isteyecek ne varki bunda. Meğer bomba transfer yapacan daha doğrusu Renato falan alacaksan onun yerine Bobo, Tello ve Holosko'nun yıllık maaşını arttırsana. Holosko karın tokluğuna oynuyor, 900 bin idi herhalde yıllık aldığı ücret. Bobo geçen sezon çok iyi bir sezon geçirmiştir ve maliyeti 6 milyon euro değildir. En az bir sene daha kalıp Şampiyonlar Ligi vitrininde de kendini gösterip daha yukarı bir fiyate gönderilmelidir illa gidecekse. Bu sezon maaşını arttır kalsın adam. Hem sen mutlu ol hem Bobo mutlu olsun ve takım için gollerini atmaya devam etsin. Tabi bunu düşünecek kafa yok bizim başkanda. Yazını başlığında dediğim gibi en büyük bomba senin istifan olacak başkan...

İlla bomba transfer mi yapmak istiyorsun o zaman bize Quaresma'yı getir. Levent Erdoğan transfer hakkında bi şeyler açıklamış ama ben duymadım. Benim duyduğum bonservis olarak yıllık 11 milyon euro önerdiğimiz. Bu adamdan en çok sağ kanatta verim alırsın. Orta sahanın heryerinde de oynayabilir. Beşiktaş'a gelirse zaten Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için gelecektir. Gelmesini istemeyen olur da hani gelirse tekrar kendini bulur be arkadaş bana biraz uzak gibi gelsede Beşiktaş'a gelmesi. Gerçi yukarıda maaşlar artsın dedikte Quaresma gelirse bu sefer diğer yabancılar yönetimin başını daha çok şişirebilir zam için. Neyse hayırlısı neyse o olsun.

2 yorum:

M.T dedi ki...

İbrahim dediğin İsmail olmasın sakın :)

Mustafa dedi ki...

gece gece yazınca oyle olmus :) editledim :D