Elano Blumer Galatasaray'da

Çok bomba bir transfer Galatasaray'dan. Manchester City'de geçen sezon sakatlıklar yakasına yapışmadan önce harika işler yapardı Elano. Lincoln kadar iyi bir frikikçidir ayrıca. Yeteneklerini tartışmaya bile gerek yok. Fakat fazla lüks bir transfer. 4-3-3'te orta sahada hücuma dönük Arda varken, bir de Elano'yu almak rakibin yaptığı transfere cevap vermekten başka bir şey değil. Elano şu haliyle Alex'ten kat kat iyi oyuncu ama doğru yere transfer yapamadı Galatasaray.

Arda'yı yeni rolüne ısındırmada başarılı olunurken 4-2-3-1'de en önde Baros olacak, o üçlüde ise Arda, Kewell, Keita ya da Elano'dan biri yedek olacak. 4-3-3'de de Elano'yu Arda'nın yerine koyduğumuzda Kewell Arda ya Keita yedek oturacak. Gelecek isim Hernanes tarzı bir oyuncu olsaydı, oyunun iki yönünü oynayan, 10 üzerinden 150 verirdim ama, Elano Blumer çok iyi oyuncu olmasına karşın Galatasaray'ın aradığı kan mı? Onu zaman gösterecek.

3 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Galatasaray 4-3-3 oynayacak ve örneklerimizi Barcelona üzerinden veriyoruz. Arda Iniesta rolüne geçmişti ama Xavi'miz eksikti. Oyunun iki yönünüde oynayacak Arda ile birlikte hücumları organize edecek birisi lazımdı Elano geldi. Bu büyük transfer başarısı ve vizyon farkıdır.

http://sportifcumleler.blogspot.com/2009/07/elano-galatasaraya-dogru-gercek.html

Burada yazdım zaten geleceğini. 2 gün önce 18:00'ın yazısı bu :) Elano aradığımız kandı. 4-3-3'de bir oyuncu değil orta sahanın 3 ismide hücuma katkısını verecek.

genncer dedi ki...

hernanes mi? yavaş lütfen!!!

Emre dedi ki...

Hocam Hernanes mi dedik? Hernanes tarzı dedik ki Sao Paulo'nun 10 milyon euro istediği konuşuluyor. Elano'dan çok mu pahalı? Değil!