Batuhan Gaziantepspor'a Kiralandı


Batuhan Karadeniz Gaziantepspor'a kiralandı. Bence doğru bir karar. Forma şansı bulması azdı Beşiktaş'ta. Bana göre şans verilse başaralı olur ama pek güvenilmiyor Batuhan'a. Bobo giderse bence forvet almalarına gerek kalmayacaktı Batuhan kalsaydı ama Yıldırım Demirören;Bobo giderse bomba peşindeyim dedi... Batuhan'ın takımda kalması tabii ki bomba olmayacaktı.

Gaziantepspor ise bana göre çok akıllıca bir transfer yaptı. Batuhan çok yetenekli bir forvet. Ama İstanbul'da ki deplasmanlara giderken sık sık kontrol etmeleri gereken bir isim. Batuhan'ın bana göre kişiliğinde biraz problem var. Beşiktaş'ta Paf takımda ki oyuncuları küçümsüyormuş. Bir açıklaması vardı 'Kendimin oynamadığı maçı izlemem'diye. Ayrıca 'Baros kadar iyi golcüyüm' açıklaması hala akıllarda.Yani ciddi bir egoya sahip. Umarım aşar bunu çünkü Türk futboluna gelecekte çok şeyler verebilecek bir isim.

2 yorum:

Emre dedi ki...

Vay be bu gözler Batuhan'ı da görecek..

Zenana dedi ki...

Sergenvari bir yapıya sahip Batuhan Eskişehir gibi gece eğlencenin üst düzey olduğu bir yerdense Antep gibi tüm içme-içki kültürü alaturka mekanlara sahip bi şehre gitti,umuyorum tüm konsantrasyonunu futbola yönlendirir.hoş niyeti olan adam iran'da bile yolunu bulur ama...