Avrupa'da Transfer#3: Heinze Marsilya'ya Doğru

Bugünün de fotosu Necati'den haberi Heinze'den olsun. Marsilya, Real Madrid'de kapı önüne konulan Arjantinli sol bek Gabriel Heinze ile temas halinde imiş. Sol kanada Tae Taiwo'dan sonra direnç getirecektir. Bu ikilinin oluşturduğu sol bek rotasyonu Ligue 1'in genelinin üstünde. Lyon'da da Grosso-Cissokho rotasyonu var. Marsilya Heinze'i alırsa iyi iş yapar. Heinze yıllık 4.2 istiyor.

Diyarbakırspor, FİFA ile davalık olduktan sonra maddi sorunları bir anda halletmiş görünüyor. Takımdan oyuncu ayrılırken onları tuttular, paralarını verdiler mi adamların bilemiyorum. 6 puan silinme durumu felan vardı geçen sene. Neyse, bunlar önemli değil. Diyarbakırspor Necati Ateş'i istiyormuş. Real Soceidad'da naptığını anlamadığımız 30 küsür maçta 1 gol atan Necati, Diyarbakır'a sağlam kalırsa katkı yapar. Diyarbakır ayrıca Ayman Abdelaziz'i de istiyormuş. Kümede kalmaya oynayan takımların liberosunda rahat iş yapar.

Antalyaspor, Radoslav Batak ile anlaştı. Ankaraspor'da sakatlık üstüne sakatlık yaşadı Radoslav Batak. İsmi nedeniyle bana sempatik gelen, meziyetlerini bilmediğim bu adam Antalya'da sağlam kalırsa oynar bence. 13 kere de Karadağ Milli Takımı'nın formasını giymiş. Antalya zaten 1 yıllık anlaşmış. Hayırlı olsun diyelim. Ankara'da Ediz, Baki Mercimek, Risp derken sıra gelmiyordu adama.

Xabi Alonso'ya son teklif 32 milyon euro oldu. City ve Chelsea, bu oyuncuya 32 milyon euro önerdiler. Liverpool'da Xabi'nin durumu Mascherano'ya bağlı. Masch'ın eşi Barcelona'da yaşamak istiyormuş. Adam mutlu Liverpool'da, eşi istemiyor. Bu gerçekten beni çok üzüyor. Gerrard'da 32'imde bırakacağım tarzı şeyler diyor; Xabi ve Masch giderse nolacak orası? Aquilani geliyor ama uyum konusunda bir takım şüphelerim. Demem o ki; Benitez Masch kalacaksa eğer satsın Xabi'yi. Daha iyisini bulamayız.

Fenerbahçe'ye gelmeyen Tim Borowski, eski takımı Werder'e dönmüş. Werder Bayern'e 5 milyon euro ödemiş. Van Gaal'in kadroda düşünmediği bir oyuncuyu 5 milyon euroya satıp iyi iş yapmış bence Bayern. Borowski Werder'e 2 sene daha maksimum katkı verecektir. Werder Cristian Oliveria olmayınca işini bitirdi Borowski'nin. İyi bir transfer yaptı Tomas Schaaf. Bu arada Bayern'de Podolski'nin durumu ne oldu? Köln web sitesinden bir şeyler satıyordu; umarım alırlar Podolski'yi.

Gaziantepspor Batuhan'ı almıştı; dün Süha duyurdu. Batuhan'ı izlemek benim açımdan çok zevkli olacak. Gaziantep'te öyle bar kültürü çok yok. Eskişehir'deki kadar rahat olamaz. Forvet açısından çok iyi bir transfer. Yerli de bir oyuncu olması yabancı konusunda daha serbestleştiriyor Antep'i. Fakat Coucerio öyle şımarık adam sevmez. Kızıl, dünyaca ünlü 24 yaşındaki bir forveti 3 gün içinde getireceklerini söyledi. Kim olacak bakalım o isim?

0 yorum: