Avrupa'da Transfer#2: Riquelme Mallorca'da

Günün ana başlığı Riquelme'den resmi ve Vassell'den olsun. Riquelme MARCA'nın haberine göre kesin olarak Mallorca ile anlaştı. Bonservis detayları bilinmiyor. Ariel Ibagaza'nın gidişinden sonra oraya iyi bir oyuncu almış olurlar, transfer gerçekleşirse. Tabi Juan Arango-Riquelme ikilisini yayıncı kanal Mallorca maçı yayınlar da izlersek o da son derece ilginç olacaktır.

Galatarasay, uzatmalı aşkı Lucas Neill'de pürüz çıkarsa Belletti'ye yönelecek. Bu sene pek maç oynama fırsatı bulamadı, Bosingwa oldukça iyi çıktı. Belletti ne kadar formsuz olursa olsun bana göre çok iyi bir futbolcudur. Oleguer'in yerine girip Rijkaard'a kupayı getirmişti hatırlarsınız, Arsenal önünde. Sağa iyi bir transfer olabilir.

Darius Vassell en sonunda Ankaragücü ile anlaştı. Ben daha küçüktüm ama zannımca Euro 2000'de Türkiye'ye bir gol atmış. Ankaragücü taraftarı onu Messi'yi karşılar gibi karşıladı. Vassell transferinin İngiltere'deki yankıları için, Flying Dutchman'daki bu postu okumanızı öneririm. Gülme garantili diyelim.

Trabzonspor'un gündemine gelen Eriksson'da Notts County'e Sportif Direktör olarak göreve getirilmiş. Onu ben teknik direktörlük becerisinden çok çıtır kız arkadaşlarıyla hatırlarım. Heralde Eriksson'a kimse Teknik Direktörlük görevini yakıştıramadı. Eriksson 2. Lig takımı County'den yıldı 2 milyon pound kazanacak.

5 yorum:

Mustafa Gülşen dedi ki...

Mallorca için başarılı bir transfer olmuş.İyi işler yapacağına inaniyorum. Riquelme süperstar bir futbolcu.

Beercholic dedi ki...

Villareal'de başarısız bir Avrupa kariyeri geçirdikten sonra yuvasına geri dönmüştü. Bir daha Avrupa'ya gitmesini beklemiyordum. İnanmak istemiyorum bu transfere..

Emre dedi ki...

Boca'da harika oynarken nolduysa Arjantin Milli Takımı'ndan kesti onu Maradona. Bir saygısız hareketi mi oldu bilmiyorum ama, tek bildiğim Maradona varsa ben yokum dediğidir. Var mı Riquelme'nin dışlanma nedenini bilen arkadaşlar?

Emre dedi ki...

Son olarak ben ikinci lig yazdım Lig 2 o. Yani 4. Lig takımı oluyor. Bir bilgi boşluğu olmuş. Kusura bakmayın.

Adsız dedi ki...

"Euro 2000'de Türkiye'ye bir gol atmış."

Değil. Euro 2000'de İngiltere ile oynamadık.

Vassell, Nisan 2003'te Stadium of Light'ta İngiltere'ye 2-0 kaybettiğimiz maçta bize gol attı.