Avrupa'da Transfer#1


Shevchenko, Fenerbahçe ile adı anıldıktan sonra şimdi de Zenit'in radarına girmiş. Artık Chelsea, bonservis istemez Ruslar'dan. Zenit içinse Tekke-Pogrebnyak'dan sonra üçüncü forvet olarak Sheva, çok iyi olur aslında. Korkutucu bir forvet hatlarına sahip olurlar; Danny de arkadan destek verirse çok şık olur.

Bu sene Napoli'de Ezequiel Lavezzi ve German Denis ile parlayan Marek Hamsik'i İnter istiyor. Napoli'nin ilgilendiği Dossena içinse Liverpool Marek Hamsik'i istiyor. Napoli bu kadar salak değildir bence; Hamsik'e karşılık şu durumda Liverpool'dan Lucas'ı felan almanız gerekir. Bakalım, Hamsik'in geleceğini ilerisi belirleyecek.

Hull'da bomba bir transfer yapmış, kutlamak gerek. Geçen sene müthiş bir başlangıç yaptıktan sonra kümede son anda kalmışlardı. Liverpool'un Hertha'ya kiralık verdiği ve bu sene kiralık sözleşmesi sona eren Andriy Voronin'i ikna etmişler. Demek ki hedefleri büyük. Bullard'da sakatlık yaşamaz inşallah. Bu sefer orta sıralarda kalabilirler.

Barça-İnter takasında Hleb ve Eto'o'nun iknası bekleniyor. Hleb, seneye Barça'da oynamalıyım diyerek, bizleri şaşırttı. Forma şansı bulacağını düşünmüyorum pek. Eto'o'nun menajeri ile İnter arasında ilk görüşme olumlu geçmiş. İbra, nasıl durur Barça'ya pek bilmiyorum ama Real Madrid'in yaptığı transferlerden sonra İbra hamlesi 30 hamle yerine geçer.

Milan, Adebayor'u getiremedi, Fabiano'yu alamadı ve son olarak forvette gözünü Mirko Vucinic'e dikti. Vucinic'i almaları zor gibi. Roma Real'den Huntelaar+para isteyecekmiş. Öyle olursa çok iyi olur Roma adına. Milan'da artık bizim mahalle takımının forvetine yönelir. O kadar parayla bir transfer yapılamadı gitti be kardeşim!

Sıradaki bölüm ise Manchester City'nin. Defansın ortasına takviye yapmak istiyorlardı. Terry, gitmek istiyorumu yuvarlak ağız söyledi. Chelsea'ye beklenmedik bir gol atmış olur kaptanı. Teklif de 40 milyon pound'a çıkmış yani 54-55 milyon euro demek bu. Onun olmama ihtimaline karşılık, Arsenal'den Kolo Toure'yi gündemine alacakmış City.

Adebayor'u City'ye veren Wenger'in hedefinde Chamakh var deniyordu fakat alternatif isimleri de aldı gündemine Arsenal. Toulouse'lu Andre Pierre-Gignac, Newcastle'dan Obafemi Martins ve Edin Dzeko da alternatifler diye söyleniyor. Martins, Adebayor'dan sonra Arsenal'in forvet hattında Afrikalı olarak döktürür bence. Gignac tam Wenger'in istediği yaşlarda. 23-24 yaşında herhalde. Onun hakkında pek bir bilgim yok.

2 yorum:

allworldfree dedi ki...

Gignac iyidir. Fransada kosturur. ayrıntılar lefoot ta...

allworldfree dedi ki...

Gignac iyidir. Fransada kosturur. ayrıntılar lefoot ta...